De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX Stage shot

MagicFX Stage Shot voor de ultieme confetti ervaring voor ieder event!

De beste, meest innovatieve en kwalitatief meest hoogstaande special effects wereldwijd komen uit de fabriek van MagicFX. Niet voor niets dat MagicFX wereldwijd bekend is onder horecaeigenaren en eventorganisatoren. De CO2 jets, electric confetti cannons, vlammen jets, rookvloeistoffen, CO2 gun en streamer shooters zijn slechts een hele kleine greep uit het onuitputtende assortiment van deze special effect specialist. De belevingsproducten en sfeereffecten van MagicFX zorgen voor het verrassingseffect dat gasten willen zien en voor het wow-effecct waar mensen voor naar horeca en evenementen gaan. Zelfs is het vaak zo dat de special effects van MagicFX zorgen voor foto's en filmpjes op social media kanalen en zo indirect reclame maken voor uw evenement. Het volledige assortiment van MagicFX koopt u met de laagste prijsgarantie bij De Horeca Bazaar!

MagicFX Stage Shot voor een confetti ervaring om nooit te vergeten!Het grbuik van confetti bestaat al sinds jaar en dag; zonder confetti is het geen feest! Door het gebruik van confetti zorgt u ervoor dat de hoogtepunten van de avond ook echt als hoogtepunten binnenkomen bij uw gasten! Dat is ook precies het effect van deze MagicFX Stage Shot; het zorgt voor het benadrukken van de hoogtepunten van een licht- of geluidsshow. Deze Stage shot heeft een tank die maar liefst 8 bar aankan, dat zegt genoeg over de kracht van dit confetti gimmick! De Stage Shot wordt vooral veel gebruikt bij grotere (sport)evenementen, festivals, concerten en serieuze clubs waar men graag wat meer confetti per keer wil afschieten dan met een normale Power Shot mogelijk is. Daarnaast is het niet nodig om losse buizen weg te gooien en is de Stage Shot keer op keer te gebruiken. Ook wordt de Stage Shot vaak ingezet voor creatieve ingevingen om dingen als pingpongballen, popcorn of merchandise het publiek in te schieten.
Zoals aangegeven wordt een confetti show vaak ingezet op specifieke momenten zoals openingen, hoogtepunten met betrekking tot licht- of geluidsshow, afsluiting, etc. Met een normale 230V aansluiting kunt u het moment van "confetti gekte" precies afstellen op deze specifieke momenten. Echter kan de ontsteking ook via DMX met een switchpack worden gemaakt.

9.1
2147 Beoordelingen
"goede service
Goed assortiment tegen prima prijzen. Supersnelle levering"