De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX Stadium shot X-treme

MagicFX stadium shot voor mega concerten, festivals of sportevenementen!

MagicFX is pionier, wereldwijd marktleider en innovator op het gebied van special effects, sfeerproducten en belevingseffecten. Deze criteria worden meer en meer belangrijk in ons huidige uitgaansleven. Gasten verwachten te worden verrast, non stop vermaakt te worden en constant geprikkeld te blijven worden door de omgeving. De CO2 guns, CO2 jets, confetti gadgets, vlammen jets, rookvloeistoffen en non stop streamer effects zijn slechts een kleine greep uit het enorme assortiment dat MagicFX toe kan voegen aan een horecagelegenheid, festival of ander evenement. Deze producten creëren het ultieme wow-effecten onder uw gasten waardoor er ook foto's en filmpjes van uw evenement op social media zullen verschijnen. Wij bieden het assortiment van MagicFX aan met het de laagste prijsgarantie!

MagicFx Satium shot X-treme voor de ultieme confetti beleving!Confetti is helemaal hot! Uiteraard heeft dit ook te maken met de constante innovaties die MagicFX op de markt brengt met betrekking tot de mogelijkheden voor confetti gebruik. Zo ook de Stadium shot X-treme, die nog een stapje verder gaat dan de gewone Stadium Shot. De Stadium Shot X-treme is ontwikkeld als het meest grootse special effect in omloop. Deze vorm van confetti gebruik is grootser en indrukwekkender dan wat u ooit gezien zult hebben. Het is dan ook ontwikkeld voor de grootste evenementen, concerten en festivals die er bestaan. Zowel indoor als outdoor evenementen trakteren hun gasten vaak op deze uitmuntende MagicFX innovatie. Stadium Shot X-treme is aan te sluiten met een 230 Volt-switchppack. De ingangsspanning kan worden geselecteerd, het Stadium Shot X-treme werkt op 110, 220, 12 en 24 Volt.

Deze StadiumShot X-treme voldoet, zoals u mag verwachten, aan alle veiligheidseisen en gemakken die mogelijk zijn voor het gebruik, transport en verplaatsing van deze zeer krachtige confetti shooter. Zo wordt de overdrukbeveiliging in werking gesteld wanneer de compressor boven de 8 bar komt, voor verplaatsing en transport is de tank in een stevige flight-case gebouwd waar ook nog wielen onder bevestigd zijn, zijn er extra handgrepen aangebracht om het tillen makkelijker te maken en is de loop demontabel voor transport en opslag gemak.
Ook deze MagicFX special effect creatie is uitgerust met Neutrik-connectoren. Niet de standaard powercons maar de nieuw geitroduceerde powercon true1; 16A capaciteit, en met connectoren die water- en stofdicht zijn.

9.1
2147 Beoordelingen
"goede service
Goed assortiment tegen prima prijzen. Supersnelle levering"