Gratis verzending

gratis-verzending

Binnen Nederland vanaf €75,- en in België vanaf €150,-

24-uurs levering

24-uurs-verzending

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen geleverd in NL & BE

(Leeg)
Login

MagicFX Shotbase DMX

Viervoudig confetti shooter basisstation voor de ultieme confetti experience!

Beschrijving

Beleving en sfeer worden steeds belangrijkere begrippen in onze (uitgaans)wereld. Gasten willen en verwachten non stop geprikkeld te worden en verwachten verrassingen en spektakel. Om een goede dosis entertainment te bieden zien we vaak danseressen, vuurwerk- en lasershows, grootse lichteffecten, massa's led foam sticks, ijsfonteinen, mega (led) ballonnen en vrachten vol andere feestartikelen en led gadgets. In dit rijtje sfeerproducten mogen we de special effects van MagicFX niet vergeten. MagicFX staat garant voor beleving, voor spektakel, voor een uitzinnige menigte! De CO2 effecten, confetti gadgets, rook- en misteffecten en vlammen jets zijn slechts een kleine greep uit het grootse en kwalitatief hoogstaande assortiment van MagicFX. Wij zijn zeer trots om officieel zakenpartner te mogen zijn van MagicFX en bieden het assortiment aan met de laagste prijsgarantie.

MagicFX viervoudig confetti shooter basisstation voor een ultieme confetti ervaring!


MagicFX is pionier op het gebied van SpecialFX, maar is groot geworden door het bedenken en uitwerken van vernieuwende confetti gadgets. Een daarvan is het confetti basisstation voor een elektrische streamer cannon of confetti cannon. Bij deze introduceren we u aan het viervoudige confetti basis stations, deze shotbase bestaat in principe uit 4 aaneengeschakelde power shot basisstations met een DMX interface. Ideaal voor een groter evenement of festival wanneer het verrassingseffect net wat grootser dient te zijn! Zoals u van de afzonderlijke power shots gewend bent, zijn ook de lopen van deze viervoudige confetti basisstations volledig naar wens verstelbaar. Voor een uniek confetti-effect naar eigen wens!

Deze Shot Base DMX heeft een DM-interface die de stroom verdeelt over de vier power shots. Iedere shot kan geladen worden met een electric confetti shooter of een electric streamer cannon. Voor deze viervoudige confetti Shot Base zijn zowel de 40cm electric cannons als de 80cm geschikt, volledig afhankelijk van de gewenste reikwijdte die u wenst te behalen. Vaak zien we dat deze Shotbase vooral ingezet wordt op grote evenementen en festivals en daar passen vaak de 80cm electric cannons het beste bij, echter zijn de 40cm confetti en streamer buizen ook mogelijk. Laat uw publiek in extase achter en vuur vier electric confetti shooters gelijktijdig af met deze 4-koppige MagicFX Shot Base!

Details

Deze Shot Base heeft de volgende eigenschappen:

- Laagste prijsgarantie
- Al onze confetti basisstations komen uit de fabriek van MagicFX
- Voldoen aan alle veiligheidseisen en zijn CE gekeurd
- Richt de loop van het basisstation nooit op anderen!
- Gebruik electric confetti of streamer shooters (zowel 40cm als 80cm zijn mogelijk)
- Dit basisstation biedt ruimte tot 4 electric shooters
- Te activeren middels DMX
- De loop van iedere power shot is individueel verstelbaar
- Afmetingen: 280mm x 280mm x 120mm
- Gewicht: 10 kg
- DMX adressering via LCD display
- Vergrendelbare stroomvoorziening
- DMX aansluiting via 3-pins XLR
- Aan te sluiten op netspanning; 230V en 50Hz
- Maximaal opgenomen vermogen: 400 Watt

Levertijd

Op voorraad: Voor 16:00 besteld? Volgende werkdag in huis (Nederland & België)

Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.