De Horeca Bazaar

MagicFX Effect'ivator 4 voor confettiFX

MagicFX controlepanel om uw special effects centraal te bedienen!

Beleving, sfeer, show- en verrassingseffecten zijn cruciaal in de hedendaagse horeca, festivals en evenementen. Er wordt erg veel gedaan om gasten non stop te prikkelen; feestvuurwerk, lasershows, licht- en geluid, danseressen, glow in the dark producten, led foam sticks, en vele andere feestartikelen en party gadgets moeten ervoor zorgen dat de gasten non-stop geëntertaind en geprikkeld blijven. Naast bovengenoemde voorbeelden mogen de special effects van MagicFX zeker niet ontbreken; CO2-guns, (elektrische) confetti shooters, vlammen-jets, schuimparty vloeistoffen, windeffecten, en nog veel meer innovatieve effecten die niet mogen ontbreken op uw event. Deze speciale effecten zorgen ervoor dat uw gasten geboeid blijven en met kippenvel op de armen naar het podium blijven kijken. Wij combineren de ultieme kwaliteit van MagicFX met de laagste prijsgarantie van De Horeca Bazaar!

Bestuur uw Special Effects centraal met de Effectivator 4!


MagicFX staat wereldwijd bekend vanwege zijn onmogelijke creativiteit op het gebied van speciale effecten voor horeca, festivals en evenementen. Special effects vallen of staan met uitvoering op precies het juiste moment. Zo is het belangrijk dat u elektrische confetti shooters precies op het moment supreme weet te activeren. Hetzelfde geld voor de CO2 jets, vlammen jets en andere special effects. Als er verschillende effecten bediend moeten worden is het verstandig om gebruik te maken van deze MagicFX Effectivator 4. Dit controle paneel biedt u de mogelijkheid om verschillende effecten gelijktijdig aan te sturen vanuit een centraal punt. Hierdoor wordt het u nog makkelijker gemaakt om de perfecte show neer te zetten.
De MagicFX Effectivator 4 heeft 2 verschillende manieren om special effects te activeren. Zo is er de on/off button om effecten langdurig aan te zetten, denk daarbij aan een waaier of rookmachine. Daarnaast bevat deze activator ook de "fire" knop om een effect direct te activeren, dat is bijvoorbeeld ideaal voor elektrische confetti shooters. Voor de perfecte special effects show draait alles om timing, daarvoor bent u met de Effectivator 4 aan het juiste adres!
Magicfx effectivator 4
1 10 1344
9.1
1344 Beoordelingen
"TOP
Besteld en snel geleverd."