De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX DMX Switchpack voor confettiFX

MagicFX switchpack voor aansturing van al uw special effects!

Beleving en sfeer zijn cruciale facetten in het huidige uitgaansleven. Uw gasten willen non stop geprikkeld en geëntertaind worden. Dit zorgt ervoor dat er steeds nieuwe showelementen bedacht en uitgevoerd worden. Men blijft creatief in het bedenken en uitvoeren van entertainment en decoratie. Denk daarbij bijvoorbeeld aan danseressen, lasershows, feestvuurwerk, prachtige decors en decoratie, led foam sticks, mega ballonnen en nog veel meer party artikelen waarmee de gunst van de bezoekers gevraagd wordt. Men waant zich in een droomwereld, even weg uit de realiteit. In al deze hectiek en schreeuw om vernieuwende effecten springt er een fabrikant bovenuit; MagicFX! De special effects van MagicFX staan wereldwijd bekend als kwalitatief hoogstaand en zeer vernieuwend. De CO2-jets, misteffecten, elektrische confetti kanonnen, vlammenspuwers, windeffecten en streamer cannons vormen slechts een klein deel van het mega assortiment dat MagicFX u te bieden heeft. Wij combineren de kwaliteit van MagicFX met de laagste prijsgarantie van De Horeca Bazaar!

MagicFX switchpack voor activering van uw Special effects!MagicFx staat voor special effects, vandaar ook vaak de verbasterde benaming "SpecialFX". Special effects zorgen voor het wow-effect onder uw klanten en bezorgen uw gasten kippenvel. Het effect van de sfeereffecten valt of staat echter met de timing ervan. De SpecialFX kunnen hoogtepunten van een avond of show nog meer versterken. Zorg ervoor dat de bediening goed ingericht is. Dit kunt u perfect doen met deze MagicFX Switchpack. MagicFX zou MagicFX niet zijn als dit control device niet voorzien was van verschillende veiligheidsmaatregelen. Het switchpack is dan ook ideaal om special effects (230 Volt) DMX aan te sturen.
Dit type DMX switchpack vierkanaals is speciaal ontworpen met alle benodigde wensen van MagicFX erin. Zo zijn er een aantal veiligheidsrestricties ingebouwd; zo is het onmogelijk om alle vier de kanalen "full open" te zetten, en gaan er veiligheidslichtjes knipperen wanneer het safetykanaal opengezet wordt, etc. Zo zorgt MagicFX dat uw show fantastisch is maar toch ten alle tijden veilig zal blijven.
Verder is het DMX Switchpack op een manier ontworpen dat het zowel hangend als liggend gebruikt kan worden, heeft het afgeschermde stopcontacten en kunt u meerdere switchpacks met elkaar verbinden. Al met al kunnen we zeggen dat het DMX gestuurde switchpack een grote toegevoegde waarde is voor de timing van uw special effects maar zeker ook om de veiligheid omtrent uw effectenshow te waarborgen.

9.1
1947 Beoordelingen
"altijd feest
fijne produckten , sfeerverhogend en gezellig"