De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX Confetti Gun

De MagicFX Confetti gun is de confetti gimmick van deze tijd, voor horeca en events!

Beleving en sfeer zijn de kernwoorden in het hedendaagse uitgaansleven. In horeca, clubs en festivals zien we vaak gogo danseressen, lasershows, licht- en geluidseffecten, massa's led foam sticks, ijsfonteinen en vele andere feestartikelen en party accessoires. Om de ultieme beleving te verzorgen zijn de special effects van MagicFX echter onmisbaar (veelzeggend ook vaak SpecialFX genoemd). Het kwalitatief hoogstaande en vernieuwende assortiment biedt onder meer CO2 effecten, rook- en misteffecten, innovatieve confetti gadgets en vlammen jets en nog veel meer effecten die het verrassingseffect verzorgen voor uw gasten. Deze producten en effecten verzorgen het wow-effect, zorgt voor foto's en filmpjes op Facebook en instagram en creëert ambassadeurs voor uw horecagelegenheid, discotheek, festival of evenement. Bij De Horeca Bazaar.nl koopt u het assortiment van MagicFX met de laagste prijsgarantie.

De super vernieuwende MagicFX Confetti gun; ultieme wow-effect!Confetti wordt al sinds jaar en dag gebruikt om feestelijke gebeurtenissen extra kracht bij te zetten. Echter is de manier waarop confetti gebruikt wordt door de jaren heen wel flink veranderd, vooral onder begeleiding van de experts van MagicFX. Zo is ook dit prachtige elektrische confetti geweer ontwikkeld. Een prachtig plaatsje wanneer deze bediend wordt door de MC, DJ of danseressen op een fesival. In de elektrische confetti gun kunt u tot 3 electric confetti cannons of electric streamer cannons bevestigen, het effect is werkelijk waanzinnig! Uiteraard is het ook mogelijk om slechts een electrische confetti shooter of streamer shooter te bevestigen. Door de enorme druk waarmee de confetti wordt afgevuurd is het verboden om de confetti gun op anderen te richten. Met de ingebouwde laser is het richten overigens ook geen enkel probleem. Vanwege deze druk en de mogelijkheid om 3 cannons tegelijk af te vuren raden wij af om 80cm cannons te gebruiken en adviseren enkel de 40cm te gebruiken in verband met de mogelijke terugslag. Deze ultieme party gimmick is door middel van een Powercon kabel en een 230V bron aan te sluiten en direct klaar voor gebruik. De Confetti gun gaat door middel van een ingebouwde accu tot 12 uur mee op stand-by stand.

9.1
2136 Beoordelingen
"prima
Veel feestartikelen besteld voor een feestje. Goedkope prijs en goede kwaliteit. Sommige artikelen lijken groter dan dat ze zijn, maar dan moet je goed lezen naar de afme..."