De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Effect'ivator 1 voor confettiFX

MagicFX controlepanel om uw special effects centraal te bedienen!

Beleving en sfeer zijn de magische woorden in ons huidige uitgaansleven. Steeds meer wordt er gedaan door horecaondernemers en festivalorganisatoren om het kritische publiek het naar de zin te maken; van danseressen tot feestvuurwerk en van prachtige licht- en geluidseffecten tot dozen vol led foam stciks en andere feestartikelen. Daar maakt iedere ondernemer zijn eigen keus in. Wat voor iedere ondernemer echter bovenaan het to do lijstje staat, zijn de special effects van MagicFX. Wereldwijd zien we de CO2-jets, rookeffecten, vlammenspuwers, confetti guns en de rest van het assortiment van deze marktleider op het gebiedvan special effects. Het aanzien van MagicFX binnen de markt van special effects is zo groot, dat het ook wel "SpecialFX" genoemd wordt. Deze belevingsproducten en sfeereffecten zorgen ervoor dat mensen van begin tot eind geboeid blijven, met kippenvel uw show aanschouwen en dat er foto's en filmpjes op de social media kanalen verschijnen. Bestel uw special effects met de laagste prijsgarantie bij De Horeca Bazaar!

MagicFX Effectivator 1 centraal bedienen van uw special effectsMagicFX is, zoals gezegd, pionier, marktleider en innovator van special effects en alle toebehoren om het gebruik van de effecten nog beter of makkelijker te maken. Zo ook de Effectivator1! Over het algemeen worden de special effects van MagicFX door een gewone 230 V voeding geactiveerd. Om u van alle gemakken te voorzien en niet met allerlei losse stekkers aan de gang hoeft, heeft MagicFX de Effectivator 1 geïntroduceerd om uw special effect met een druk op de knop te activeren.
Deze special effect activator heeft een normaal stopcontact waardoor u alle MagicFX effecten aan kunt sluiten op deze Effectivator. Door de sleutel in het slot te doen en de op de "on" knop te drukken kunt u al zorgen voor het indrukwekkende effect dat MagicFX als geen ander te bieden heeft. Met de effectivator zijn onder andere de electric confetti cannons, de CO2 jets en de vlammen-jets met een druk op de knop te activeren. Met deze button kunt u geweldig inspelen op de hoogtepunten van de avond om deze nog meer te benadrukken!

9.1
2474 Beoordelingen
"Goede prijs kwaliteit verhouding
Tevreden met me aankoop"