De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Confetti effecten en confetti gadgets zijn onmisbaar voor een geslaagde avond!

De diverse mogelijkheden voor het gebruik van confetti worden steeds groter. Neem een kijkje voor ons zeer brede assortiment confetti-gadgets tegen de laagste prijs!

MagicFX confetti gun kopen

MagicFX Confetti Gun

De MagicFX Confetti gun is de confetti gimmick van deze tijd, voor horeca en events!

op aanvraag
Magic FX SpecialFX Confetti kanon

Magic FX Mini Blower

Volledige confetti show met de MagicFX mini blower voor ieder event!

op aanvraag
MagicFX Confetti canons streamershooter

MagicFX Powershot

Bestel uw MagicFX power shot basis station voor horeca en events!

op aanvraag
magicfx stadiumshot 2

MagicFX Stage shot

MagicFX Stage Shot voor de ultieme confetti ervaring voor ieder event!

op aanvraag
MagicFX confetti gun kopen

MagicFX Deejay Shotgun

Dé betaalbare MagicFX Confetti Gun is hier! Perfect voor kroegen en dj acts.

op aanvraag
MagicFX is wereldwijd bekend geworden vanwege zijn vernieuwingen op het gebied van elektrische MagicFX confetti kanonnen en streamer shooters. Echter zijn ze daar niet bij gebleven; CO2-jets, vlameffecten, rookvloeistoffen, stageflames, stagepropellers, etc; alle mogelijke special effects worden door de specialisten van MagicFX tot in de puntjes uitgewerkt en verbetert. In een wereld waar sfeer, beleving en een non stop stroom aan prikkels steeds belangrijker worden, wordt het steeds moeilijker om het kritische uitgaanspubliek tevreden te krijgen. Dat is precies de reden dat ieder groot evenement en festival de producten van MagicFX gebruikt. Er zullen weinig momenten zijn tijdens uw event dat er meer foto's worden gemaakt dan tijdens het losbarsten van een CO2 jet. Of meer filmpjes worden gemaakt dan tijdens een onwijs gave confetti show. Alle apparatuur dient gevuld te worden met losse confetti en streamers. Hiermee behaal je het optimale resultaat voor een fantastische avond!

Gadgets voor een ultieme confetti show!

Confetti is al sinds jaar en dag het nummer 1 feestartikel; al vanaf de 19de eeuw werd deze sfeermaker ingezet om een feestelijke bijeenkomst extra kracht bij te zetten. De markt voor het gebruik van confetti is sterk geëvolueerd, in belangrijke mate ook door de inbreng van MagicFX. Tegenwoordig zien we de streamer- en confetti shooters vaan voorbij komen en ook de elektrische confetti- en streamer shooter. Deze elektrische variant kan erg makkelijk (centraal) worden bediend met behulp van het MagicFX Power Shot. Ook de confetti gun is een innovatieve en opvallende manier om uw confetti te menigte in te knallen. Kijk eens rustig door het assortiment confetti gadgets om de optimale confetti show voor uw event neer te zetten. Wij houden u op de hoogte van de nieuwste gadgets en bieden deze altijd aan met de laagste prijsgarantie!
9.1
Goede prijs kwaliteit verhouding
Tevreden met me aankoop
snel en netjes geleverd
mooi product, snel en netjes geleverd
wat ik verwachtte
De producten die ik bestelde waren zoals ik verwachtte. de prijs kwalitieit was goed en de service ook
Top!
Top!