Gratis verzending

gratis-verzending

Binnen Nederland vanaf €100,- en in België vanaf €180,-

24-uurs levering

24-uurs-verzending

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen geleverd in NL & BE

(Leeg)
Login

Verhuur & verkoop special effects › Confetti effecten

13 resultaten
Standaard
Prijs
Kleur
Reset filter

Confetti effecten en confetti gadgets zijn onmisbaar voor een geslaagde avond!

MagicFX is wereldwijd bekend geworden vanwege zijn vernieuwingen op het gebied van elektrische MagicFX confetti kanonnen en streamer shooters. Echter zijn ze daar niet bij gebleven; CO2-jets, vlameffecten, rookvloeistoffen, stageflames, stagepropellers, etc; alle mogelijke special effects worden door de specialisten van MagicFX tot in de puntjes uitgewerkt en verbetert. In een wereld waar sfeer, beleving en een non stop stroom aan prikkels steeds belangrijker worden, wordt het steeds moeilijker om het kritische uitgaanspubliek tevreden te krijgen. Dat is precies de reden dat ieder groot evenement en festival de producten van MagicFX gebruikt. Er zullen weinig momenten zijn tijdens uw event dat er meer foto's worden gemaakt dan tijdens het losbarsten van een CO2 jet. Of meer filmpjes worden gemaakt dan tijdens een onwijs gave confetti show. Alle apparatuur dient gevuld te worden met losse confetti en streamers. Hiermee behaal je het optimale resultaat voor een fantastische avond!

Gadgets voor een ultieme confetti show!

Confetti is al sinds jaar en dag het nummer 1 feestartikel; al vanaf de 19de eeuw werd deze sfeermaker ingezet om een feestelijke bijeenkomst extra kracht bij te zetten. De markt voor het gebruik van confetti is sterk geëvolueerd, in belangrijke mate ook door de inbreng van MagicFX. Tegenwoordig zien we de streamer- en confetti shooters vaan voorbij komen en ook de elektrische confetti- en streamer shooter. Deze elektrische variant kan erg makkelijk (centraal) worden bediend met behulp van het MagicFX Power Shot. Ook de confetti gun is een innovatieve en opvallende manier om uw confetti te menigte in te knallen. Kijk eens rustig door het assortiment confetti gadgets om de optimale confetti show voor uw event neer te zetten. Wij houden u op de hoogte van de nieuwste gadgets en bieden deze altijd aan met de laagste prijsgarantie!
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.