De Horeca Bazaar

MagicFX CO2 Powerjet

MagicFX CO2 Powerjet shooter voor extreme effects!

CO2 Power jet CO 2 powerjet CO2powerjet CO2 Power-Jet MagicFX Special Effects CO2 Power jet MagicFX Special Effects
MagicFX is pionier, wereldwijd marktleider en innovator op het gebied van belevingsproducten, sfeereffecten en special effects. Het kwalitatief hoogwaardige en non stop innoverende assortiment bestaat onder andere uit uiteenlopende confetti gadgets, CO2 gadgets en vlameffecten. Deze special effects (veelzeggend ook vaak SpecialFX genoemd) zorgen voor het wow-effect onder uw gasten, dat er nagepraat wordt over uw event of festival en nog veel belangrijker; dat u terugkerende klanten heeft. De Horeca Bazaar biedt het assortiment van MagicFX aan met de laagste prijsgarantie.

CO2 Power Jet; een van de meest krachtige special effects!


Deze MagicFX CO2 Power Jet is de grotere broer van de normale MagicFX CO2 jet. Deze Power Jet heeft de mogelijkheid om gekoppeld te worden aan maar liefst 4 CO2 tanks waardoor een zeer spectaculair en krachtig effect kan ontstaan. Deze Power Jets hebben een bereik van 20 meter en zijn daarom minder geschikt voor normale horecagelegenheden. De MagicFX CO2 Power Jet is vaak te zien in voetbalstadions, openingen van grootse evenementen, op immense festivals of mega evenementen. De loop van de Power Jet is volledig verstelbaar waardoor er met behulp van meerdere Power Jets eigen spectaculaire effecten gemaakt kunnen worden. Deze jets creëren een onvergetelijke ervaring voor uw gasten die uw effecten met open mond zullen aanschouwen. Dit zijn de ware eye-catchers waar mensen voor naar evenementen en festivals gaan. Een grootser effect dan dit ga je haast niet vinden!
1 10 1594
9.1
1594 Beoordelingen
"Super!
Ik kwam per toeval op jullie site terecht en was meteen verkocht. Alles is erg overzichtelijk en een dag later waren alle producten geleverd. Wij hebben een top feest ge..."