De Horeca Bazaar

MagicFX CO2 Jet

CO2 jets voor special effects waar uw gasten nog lang over napraten!

CO2JET MagicFX CO2-jet special effects met CO2 CO2 jet special effects van magicFX CO2 jet MagicFX CO2 show specialFX MagicFX CO2 jet special effects CO2jet
Beleving is steeds belangrijker aan het worden in clubs, feest cafés, festivals en andere events. Zo worden bijvoorbeeld bruiloften ook steeds vaker kleine festivalletjes. Veel producten en effecten dragen bij aan een ultieme party sfeer; van lasershows tot danseressen en van ijsfonteinen tot foam led sticks. Wat echter nooit mag ontbreken zijn de special effects (of SpecialFX) van MagicFX. De CO2 gadgets, confetti effecten of vlameffecten zijn slechts een kleine greep uit het kwalitatief hoogstaande assortiment van MagicFX. Zorg voor het wow-effect onder uw gasten, voor de ultieme beleving waar nog zeer lang over nagepraat zal worden. Beste het assortiment van MagicFX met de laagste prijsgarantie online bij De Horeca Bazaar.nl!

CO2 jets zijn de ideale aanvulling op iedere party scene!


Waar we de CO2 jets voorheen vooral en bijna uitsluitend zagen op festivals en evenementen; zien we ze nu ook steeds vaker in horecagelegenheden, kroegen en feest cafés. Het spectaculaire CO2 effect zorgt voor het ultieme wow-effect onder uw gasten en zorgt ervoor dat er filmpjes van uw horecagelegenheid of evenement voorbij zullen komen op social media kanalen.
De CO2 jet is zo gemaakt dat het in veel verschillende ruimtes, gelegenheden of zalen gehangen kan worden. Ook is er de mogelijkheid om de CO2 jet in een truss te bevestigen doormiddel van de speciale ogen waarin de G-haak precies te klemmen is. De loop van de CO2 jet is verstelbaar zodat u zelf richting kan bepalen aan het CO2 effect. Het is mogelijk om de CO2 jet met een eurokabel aan een switchpack te koppelen en op deze manier via DMX de jet te bedienen; het is dus voor iedereen mogelijk om deze CO2 jet erg makkelijk te bedienen.
Deze CO2 jets worden exclusief CO2 flessen verkocht. Deze jets zijn ook te koppelen aan zeer grote CO2 bussen waardoor u niet iedere keer een nieuwe fles hoeft aan te sluiten.

Tips:

- Door de zeer lage temperatuur van het CO2 gas mag u dit product nooit te dicht op uw gasten richten!
- Aansluitingen voor de CO2 jets uitgevoerd in Neutrik Powercon
- De MagicFX CO2 jet wordt gevoed door een CO2 cilinder die los te verkrijgen is. Dit zijn de losse exemplaren inclusief stijgbuis.
9.1
1632 Beoordelingen
"Super tevreden vd service!
Samenwerking verloopt super, altijd correcte communicatie en levering!"