De Horeca Bazaar

MagicFX CO2 Gun

MagicFX CO2 gun; special effects voor horeca, festivals en andere events!

co2 gun co2 geweer co2 CO2-gun CO2-geweer CO2 geweer CO2 gun CO2 handgun CO2 pistool CO2 handgeweer CO2-gun kopen CO2 geweer kopen CO2 gun
Special effects, beleving en sfeer zijn kernwaarden in het hedendaagse uitgaansleven. Niet voor niets zien we steeds meer producten en effecten die het publiek moeten vermaken; danseressen, vuurwerk, laser- en lichtshows, led foamsticks en allerlei andere feestproducten. In dit rijtje mogen de special effects van MagicFX zeker niet ontbreken. Wereldwijd zijn de CO2 effecten, vuureffecten en confetti gadgets bekend onder horeca eigenaren en festival organisatoren. MagicFX is pionier, wereldwijd marktleider en innovator op het gebied van special effects (veelzeggend ook vaak SpecialFX genoemd) en sfeerproducten. De Horeca Bazaar biedt het MagicFX assortiment aan met e laagste prijsgarantie.

CO2 gun te gebruiken als horeca gadget en als festival gadget!


Uw evenement of horecagelegenheid zal nooit meer hetzelfde zijn met deze CO2 handgun. Deze gun is zeer makkelijk te bedienen en ligt lekker in de hand. Het voordeel van de CO2 gun is dat hij makkelijker te bedienen is en breder inzetbaar is dan de CO2 jets. Op het podium van een groot evenement kan de CO2-gun bijvoorbeeld gebruikt worden door de MC of de DJ zelf. Ook zien we vaak dat danseressen de CO2 gun bedienen, dit geeft vaak erg leuke plaatjes. Maar deze allround party gadget wordt bijvoorbeeld ook erg vaak ingezet achter de bar van een kroeg of feest café. De reikwijdte van de CO2 gun is om en nabij de 8 meter dus het effect is enorm. Dit is een ware eye-catcher voor iedere horecagelegenheid, festival of ander event! Richt de CO2 nooit op anderen. Vanwege het zeer koude gas kan dat erg gevaarlijk zijn!
1 10 1594
9.1
1594 Beoordelingen
"Super!
Ik kwam per toeval op jullie site terecht en was meteen verkocht. Alles is erg overzichtelijk en een dag later waren alle producten geleverd. Wij hebben een top feest ge..."