De Horeca Bazaar

Verras uw gasten met de CO2 special effects van MagicFX!

CO2 effecten zijn hot in de horeca en op evenementen. Deze special effects creëren het wow-effect onder uw gasten. Koop onze CO2-gadgets tegen de laagste prijs

incl BTW
excl BTW
co2 gun co2 geweer co2

MagicFX CO2 Gun

MagicFX CO2 gun; special effects voor horeca, festivals en andere events!

265,50
Per stuk
CO2JET

MagicFX CO2 Jet

CO2 jets voor special effects waar uw gasten nog lang over napraten!

649,00
625,50
Per stuk
CO2 Power jet

MagicFX CO2 Powerjet

MagicFX CO2 Powerjet shooter voor extreme effects!

1.395,00
1.102,50
Per stuk
Dominator CO 2

MagicFX CO2 Dominator

CO2 Dominator; 5-koppige CO2 jet voor weergaloze special effects!

2.205,00
Per stuk
MagicFX is wereldwijd bekend geworden vanwege zijn confetti kanonnen en streamer shooters. Tegenwoordig reikt het assortiment van deze giga fabrikant veel verder dan dat alleen. MagicFX staat voor inventiviteit, kwaliteit en passie op het gebied van special effects en alles wat daarmee te maken heeft. Van CO2-jets tot rookvloeistoffen en van vlameffecten tot confetti-guns; alles is mogelijk! Deze special-effects specialist zorgt ervoor dat gasten zich in een andere wereld wanen, even weg van de realiteit. Verrassingseffecten, beleving en sfeer is waar het tegenwoordig allemaal om draait en dat is wat MagicFX te bieden heeft; non stop prikkels voor een optimale show! Dit geeft een super gaaf stage effect, en al helemaal in combinatie met bijvoorbeeld onze confetti shooters met vulling naar keus.

CO2 effecten worden steeds populairder!

Waar special effects begonnen met confetti kanonnen, streamer shooters en andere confetti gadgets, daar zijn de overige special effects in razend tempo in opkomst! Welk groot festival of evenement kan er tegenwoordig nog zonder CO2-jets? Ook de CO2-guns zien er, on stage of achter de bar, super stoer uit en zijn zeer geliefd bij DJ's, MC's en danseressen. Het CO2 spektakel zorgt ervoor dat gasten met open mond naar het podium blijven kijken, foto's en filmpjes maken met hun mobiele telefoon (en op social media plaatsen) en het zorgt er ook voor dat mensen na zullen praten over uw event. Ook zeker niet onbelangrijk tijdens uw event of festival zijn onze strandballen en opblaas artikelen. Hiermee zet je de tent geheel ondersteboven!

De Horeca Bazaar biedt het gehele assortiment van MagicFX aan met de laagste prijsgarantie! En voor 16:00 besteld = de volgende werkdag in huis!
9.1
Super!
Ik kwam per toeval op jullie site terecht en was meteen verkocht. Alles is erg overzichtelijk en een dag later waren alle producten geleverd. Wij hebben een top feest ge...
Uitstekende service!
Hoge betrokkenheid, snelle levering, goede prijs en fijne producten!
Zeer correcte communicatie alsook snelle verzendingen
Zo alles blijven opvolgen, voldoet volledig aan onze verwachtingen.
Lograr crear las fiestas con DeHorecaBaazar
Los productos y accesorios ah sido de muy buen uso.