De Horeca Bazaar

MagicFX Twenty clamp (20kg) voor Powershot

MagicFX Twenty clamp voor oerdegelijke bevestiging van uw Powershot!

Confetti kanonnen magic fx
MagicFX is wereldwijd marktleider op het gebied van sfeerproducten en special effects. In een uitgaanswereld waar het begrip "beleving" steeds meer prioriteit krijgt, speelt MagicFX duidelijk erg goed in op de vraag in de markt. De CO2 jets, rookvloeistoffen, confetti kanonnen, vlameffecten en streamer shooters zijn tegenwoordig onmisbaar in de horeca en op evenementen. Dit zijn de effecten die op het netvlies van uw gasten zal blijven, dit zijn de effecten en momenten waar uw gasten nog lang over na zullen praten. Wij zijn dan ook zeer trots om te kunnen zeggen dat wij officieel zakenpartner zijn van MagicFX. Wij bieden het vernieuwende assortiment aan special effects en belevingsproducten aan met de laagste prijsgarantie!

MagicFX twintig kilo houdende klem


Zoals gezegd is MagicFX pionier, marktleider en innovator op het gebied van special effects. MagicFx is echter groot geworden door confetti, confetti shooters en confetti gadgets. Zij hebben gezorgd dat confetti gebruik vernieuwend en verrassend is gebleven na al die jaren. Zo is ook het Power shot ontwikkeld. Het Power shot geeft de mogelijkheid om een electric confetti cannon automatisch te laten schieten. Met deze MagicFX klem kunt u het Power shot met een gerust hart in uw truss constructie aanbrengen voor een spectaculaire confetti show. Deze supersterke klem kan tot een maximaal gewicht van 20kg aan materiaal houden, zodat u zich maximaal kan focussen op de confetti show en zich geen zorgen hoeft te maken om de veiligheid van het materieel. De MagicFX power shot klem is vi een vleugelmoer erg makkelijk te bevestigen en te demonteren.
1 10 1594
9.1
1594 Beoordelingen
"Super!
Ik kwam per toeval op jullie site terecht en was meteen verkocht. Alles is erg overzichtelijk en een dag later waren alle producten geleverd. Wij hebben een top feest ge..."