De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX koffer voor Confetti Gun

Ideale koffer om uw MagicFX confetti gun in op te bergen.

In een snel veranderende wereld, verandert onze uitgaanswereld ook met een rap tempo. Het uitgaanspubliek is steeds meer gewend geraakt aan prikkels, entertainment en constant vermaak. Dat kan doormiddel van populaire DJs, hoogwaardige decoratie en decors, vuurwerk- en lasershows, hoge kwaliteit licht en geluid, led foamsticks, glow in the dark producten en andere party gadgets. Wat echter nooit mag ontbreken op het gebied van beleving, zijn de producten en effecten van MagicFX. Deze special effects fabrikant is pionier, markleider en innovator op het gebied van belevingseffecten en sfeerproducten. MagicFX biedt u het handvat om uw gasten kippenvel te bezorgen! Wij bieden het assortiment van MagicFX aan met de laagste prijsgarantie!

MagicFX koffer voor de geweldige Confetti gun!Zoals eerder aangegeven is MagicFX groot geworden door het innoveren en vernieuwen van bestaande effecten. Zo hebben ze ook gedaan met het gebruik van confetti. Waar confetti natuurlijk al erg lang gebruikt wordt om feestelijke bijeenkomsten extra kracht bij te zetten, daar zorgt MagicFX voor een nieuwe impuls in het gebruik van deze sfeermaker. Een van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van confetti gebruik is de MagicFX Confetti gun! Dit item is zeer populair op festivals en in de grotere horeca zaken. Vooral Dj's, MCs en danseressen zijn er wild van. Om het confetti geweer goed van evenement naar evenement te verplaatsen is er een zeer handige opbergkoffer voorradig zodat uw investering geen enkel risico loopt!

9.1
2050 Beoordelingen
"Top, snel geleverd, goed spul!
We hebben de Hawai-slinger als keycord gebruikt voor ons event "Zakenreis". Ze voldeden perfect. We hebben wel even werk gehad om de 600 productk..."