De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX Compressor 6l/8bar

MagicFX compressor voor Stage Shot en Stadium Shot!

De succesfactoren in onze uitgaanswereld zijn beleving en sfeer. Deze componenten moeten ervoor zorgen dat gasten zich in een magische wereld wanen. Steeds vaker zien we verrassende effecten en creatieve manieren om het publiek te vermaken. Denk aan danseressen, prachtige decors en decoratie, feestvuurwerk, led foam sticks, laser- en vuurwerkshows en voor veel, heel veel feestartikelen. Wat sowieso niet mag ontbreken op een succesvol festival of in de horeca zijn de producten van MagicFX. De CO2 geweren, confetti shooters, rookvloeistoffen, vuureffecten en streamer cannons zijn slechts een klein deel van het enorme assortiment dat MagicFX te bieden heeft. De naam zegt het natuurlijk al; deze "magische" producten zorgen ervoor dat uw publiek met kippenvel en open mond vermaakt wordt. Wij bieden het assortiment van MagicFX aan met een garantie op de laagste prijs!

MagicFX compressor van Stage Shot en Stadium Shot!MagicFx biedt, zoals de naam al zegt, magische effecten voor horeca, festivals en andere evenementen. Deze special effects zijn vaak erg makkelijk te bedienen. Zo werken de confetti effecten van de Stage Shot en Stadium Shot op luchtdruk, welke u kunt aanvullen met onze eigen MagicFX compressor!
Deze compressor is geschikt voor een druk tot wel 8 bar en is hierdoor volledig afgesteld op de behoefte van onze Stage Shot en Stadium Shot. Het verschil tussen beide zit voornamelijk in de hoeveelheid confetti dat ze per keer af kunnen schieten en de hoornmond verschilt bij beide MagicFX producten.
Deze MagicFX compressor werkt gewoon op 230V, verbruikt 1100 Watt aan vermogen wat zorgt voor een snelle vulling van uw MagicFX confetti producten. De compressor is erg licht, wat hem ideaal maakt voor transport en verplaatsingen. Creëer een Magic confetti effect met onze aanvullende producten van MagicFX!

9.1
2136 Beoordelingen
"prima
Veel feestartikelen besteld voor een feestje. Goedkope prijs en goede kwaliteit. Sommige artikelen lijken groter dan dat ze zijn, maar dan moet je goed lezen naar de afme..."