De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX CO2 manueel afsluitventiel 3/4 inch

Voor het handmatig afsluiten van 3/4 inch slangen van uw CO2 systeem

Sfeerproducten en belevingseffecten zijn steeds belangrijker aan het worden in onze uitgaanswereld. Waar we voorheen genoeg hadden aan een paar artiesten, licht en geluid, daar willen we nu non stop vermaakt worden. Niet voor niets zien we steeds vaker dat DJs een hele eigen show/act maken met opblaasbare dieren, (heel) veel confetti, danseressen, persoonlijke MC en eigen merchandise; beleving is het kernwoord. Op dit gebied staat MagicFX wereldwijd onbetwist op de eerste plaats. De special effects van deze giga producent zijn werkelijk ongeëvenaard. Van CO2-geweer tot electric confetti shooters en van vuureffecten tot sprookjesachtige neveleffecten; alles wat u nodig heeft om uw gasten weg te laten dromen in een wondere wereld, kunt u vinden in het assortiment van MagicFX. Wij zijn dan ook erg trots om officieel zakenpartner te zijn van DE specialist op het gebied van speciale effecten. Wij combineren e hoogwaardige kwaliteit van MagicFX met de laagste prijsgarantie zoals u gewend bent van De Horeca Bazaar!

MagicFX afsluitventiel voor optimaal gebruik van uw CO2MagicFX staat voor de grootste special effects ter wereld, maar ook voor de kleinst mogelijke producten die deze special effects veiliger kunnen maken of kunnen verbeteren. Zo is dit handmatig afsluitventiel ook een makkelijke toevoeging op uw CO2 effecten. Het ventiel biedt u de mogelijkheid om een 3/4 inch slang van uw CO2 systeem handmatig af te sluiten. Bij veel shows wordt dermate veel CO2 verbruikt dat de gasflessen vervangen moeten worden. Door dit ventiel na het distributieblok te plaatsen hoeft u enkel de leidingen naar de flessen te ontluchten waardoor niet al het CO2 in de slangen naar uw apparaat verloren zal gaan. Dit MagicFX afsluitventiel zorgt dus voor een efficient gebruik van uw CO2!

9.1
2050 Beoordelingen
"Top, snel geleverd, goed spul!
We hebben de Hawai-slinger als keycord gebruikt voor ons event "Zakenreis". Ze voldeden perfect. We hebben wel even werk gehad om de 600 productk..."