De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX CO2 Combiner distribution block 4x3

Meerdere CO2 flessen koppelen aan uw special effects voor een groots CO2-effect!

Beleving en sfeer zijn de hedendaagse kernwoorden in ons uitgaansleven. Meer en meer vraagt het uitgaanspubliek om non stop vermaakt en geprikkeld te worden. Om dat te bewerkstelligen staan er veel bekende DJs, lasershows, feestvuurwerk, licht- en geluideffecten, led foam sticks, mega ballonnen, prachtige decors en zo wordt er steeds meer uit de kast getrokken om de feestvierders voor zich te winnen. Om het ultieme effect te creëren bent u bijna verplicht om de special effects van MagicFX aan bovenstaand lijstje toe te voegen. Wereldwijd zien we op ieder event de MagicFX CO2-jets, confetti effecten, rookeffecten, vlammenspuwers, streamer cannons, etc. De producten van deze gigant op gebied van special effects staan garant voor he wow-effect, voor kippenvel en voor de ultieme verassingseffecten waar uw gasten op wachten. Wij bieden het kwalitatief hoogstaande assortiment van MagicFX aan met de laagste prijsgarantie, zoals u gewend bent van De Horeca Bazaar!

Meerdere CO2 flessen aansluiten op meest krachtige Special Effects!Zoals gezegd is MagicFX leverancier van uiteenlopende special effects; van confetti gadgets tot de meest krachtige CO2 monsters die er in omloop zijn. MagicFX staat er ook voor om alle details tot in de puntjes te regelen, veiligheid te garanderen en met complementaire producten op de markt komen die de bestaande special effects nog meer versterken. In deze laatste categorie valt dit MagicFX distributieblok. Voor de grootste CO2 vreters zoals de Dominator en de Power Jet is het van belang dat ze niet zonder CO2 gas komen zodat ze stil zouden vallen tijdens de show. Dit distributieblok geeft de mogelijkheid om tot maar liefst vier (4!) CO2 flessen te koppelen aan een special effect zodat uw CO2 show nog grootser zal worden.

9.1
2136 Beoordelingen
"prima
Veel feestartikelen besteld voor een feestje. Goedkope prijs en goede kwaliteit. Sommige artikelen lijken groter dan dat ze zijn, maar dan moet je goed lezen naar de afme..."