De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX CO2 Combiner 2 bottles 1 device

Combineer twee flessen CO2 gas met een special effect voor een CO2 explosie!

MagicFX is de fabrikant van droom- en fantasiewerelden. Zoals de naam al aangeeft creëren zijn ware Magie voor horeca, festivals en evenementen. Waar danseressen, bekende DJs, feestvuurwerk, grote (led) ballonnen, led foam sticks, glow in the dark producten en vele andere feestartikelen vaak voor de sfeer moeten zorgen, daar zorgt MagicFx voor de ware actie! Een explosie aan special effects met confetti cannons, CO2-guns, rookeffecten, vuureffecten, streamer shooters, etc, dat is wat voor het ware wow-effect zorgt onder uw gasten. Het zijn deze effecten die ervoor zorgen dat men foto's en filmpjes van uw evenement op social media zal plaatsen. Bezorg uw publiek kippenvel met deze wonderlijke speciale effecten van wereldwijd marktleider MagicFX!

MagicFX CO2 combiner voor een nog grootser CO2 effect!MagicFX is, zoals aangegeven, pionier en marktleider op het gebied van special effects. Ze zijn zo groot op dit gebied dat men ook wel spreekt van "SpecialFX". Niet alleen de grootste effecten worden hier gefabriceerd, ook worden deze effecten tot in de kleinste details geperfectioneerd. Zo komen er steeds meer complementaire producten die de bestaande apparaten nog beter laten functioneren. Zo ook de MagicFX Co2 combiner. Door deze koppeling te gebruiken geeft u zichzelf de mogelijkheid om twee CO2 flessen te koppelen aan een effect, zoals de power jet. Door gebruik te maken van deze koppeling kunt u langer doorgaan zonder dat u de fles hoeft te vervangen.

9.1
2136 Beoordelingen
"prima
Veel feestartikelen besteld voor een feestje. Goedkope prijs en goede kwaliteit. Sommige artikelen lijken groter dan dat ze zijn, maar dan moet je goed lezen naar de afme..."