De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX CO2 Bottle to hose connector

Verbind uw CO2 fles eenvoudig met de slang van uw CO2-effecten met de MagicFX connector!

MagicFX staat, zoals de naam al zegt, voor pure magie! Waar het uitgaanspubliek verwend wordt met danseressen, lasershows, feestvuurwerk, lichteffecten, foamsticks, en nog veel meer feestartikelen, daar creëert MagicFX werkelijk een droomwereld voor uw gasten. Met de CO2-jets, CO2-guns, vlammeneffecten, rookvloeistoffen, windeffecten, electric confetti shooters, streamer effecten, etc zorgt u voor het ultieme wow-effect en kippenvel onder uw gasten. MagicFX staat nationaal en internationaal bekend als de pionier, marktleider en innovator op het gebied van special effects. Meer en meer zien horecaondernemers en festivalorganisatoren het belang van sfeer en beleving tijdens hun event. Voor deze verassingseffecten bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn dan ook zeer trots om officieel zakenpartner te zijn van deze gigantische special effects fabrikant!

MagicX koppelstuk voor CO2-fles met CO2-effectsMagicFX staat hoog aangeschreven vanwege zijn enorme populariteit en kwaliteit in special effects. Niet alleen het verassingseffect voor uw publiek is van zeer groot belang, ook veiligheid en gemak worden door MagicFX tot in perfectie uitgewerkt. Deze connector dient voor de koppeling van uw CO2-fles met de hogedrukslang van uw CO2 effects. Vanwege de snelkoppelingen kunt u de lessen binnen no-time vervangen en dat op een zeer veilige manier. Alle special effects en onderdelen van de MagicFX collectie dienen ervoor om de ultieme show op een veilige manier neer te zetten voor een onvergetelijke avond voor u en uw publiek!

9.1
2050 Beoordelingen
"Top, snel geleverd, goed spul!
We hebben de Hawai-slinger als keycord gebruikt voor ons event "Zakenreis". Ze voldeden perfect. We hebben wel even werk gehad om de 600 productk..."