Gratis verzending

gratis-verzending

Binnen Nederland vanaf €100,- en in België vanaf €180,-

24-uurs levering

24-uurs-verzending

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen geleverd in NL & BE

(Leeg)
Login

Verhuur & verkoop special effects › Benodigdheden Special Effects

17 resultaten
Standaard
Prijs
Kleur
Reset filter

Voor alle producten ter aanvulling of aansturing van uw assortiment SFX

Wanneer iemand het over special effects heeft, dan heeft ie het bijna automatisch over MagicFX. Deze wereldspeler is inmiddels uitgegroeid tot een waar internationaal begrip in de evenementen- en horecawereld! Waar voorheen de confetti cannons en streamer kanonnen de paradepaardjes waren van MagicFX, daar is het assortiment inmiddels erg hard gegroeid. Confetti-guns, rookvloeistoffen, vlammen-jets, vloeistof voor een schuimparty, CO2-guns, etc, etc; het assortiment van MagicFX op het gebied van sfeereffecten en belevingsproducten is bijna oneindig en toch worden er keer op keer nieuwe producten en special effects gelanceerd. Wij zijn als De Horeca Bazaar dan ook zeer trots om als officiële zakenpartner van MagicFX te mogen fungeren. Zin in een knalfeest op een iets kleinere schaal? De Horeca Bazaar biedt ook MagicFX streamer shooters handmatig en MagicFX confetti kanonnen elektrisch aan tegen de laagste prijs!

Aansluiten en bedienen van uw special effects!

MagicFX is niet alleen bezig met het vernieuwen van de special effects, ook veiligheid en gemak zijn kernwoorden bij de effecten specialist. Steeds worden er kabels en aansluitingen vernieuw om kans op storingen of overige problemen te voorkomen. Zo moet u er niet aan denken dat een confetti show ongevraagd de lucht in gaat of juist op het moment suprême weigert mee te werken. Om de kans hierop te minimaliseren worden bedieningsapparatuur en kabels volledig uitgedacht, vernieuw en nogmaals verbetert. Dat is ook een van de redenen dat wij erg graag samenwerken met MagicFX; kwaliteit en veiligheid moeten ten alle tijden voorop blijven staan!
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.