De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Benodigdheden Special Effects

Alle extra benodigdheden ter aanvulling of ter aansturing van uw assortiment aan special effects. Bekijk hier alle producten ter optimalisatie van uw special-effects show!

Wanneer iemand het over special effects heeft, dan heeft ie het bijna automatisch over MagicFX. Deze wereldspeler is inmiddels uitgegroeid tot een waar internationaal begrip in de evenementen- en horecawereld! Waar voorheen de confetti cannons en streamer kanonnen de paradepaardjes waren van MagicFX, daar is het assortiment inmiddels erg hard gegroeid. Confetti-guns, rookvloeistoffen, vlammen-jets, vloeistof voor een schuimparty, CO2-guns, etc, etc; het assortiment van MagicFX op het gebied van sfeereffecten en belevingsproducten is bijna oneindig en toch worden er keer op keer nieuwe producten en special effects gelanceerd. Wij zijn als De Horeca Bazaar dan ook zeer trots om als officiële zakenpartner van MagicFX te mogen fungeren. Zin in een knalfeest op een iets kleinere schaal? De Horeca Bazaar biedt ook MagicFX streamer shooters handmatig en MagicFX confetti kanonnen elektrisch aan tegen de laagste prijs!

Aansluiten en bedienen van uw special effects!

MagicFX is niet alleen bezig met het vernieuwen van de special effects, ook veiligheid en gemak zijn kernwoorden bij de effecten specialist. Steeds worden er kabels en aansluitingen vernieuw om kans op storingen of overige problemen te voorkomen. Zo moet u er niet aan denken dat een confetti show ongevraagd de lucht in gaat of juist op het moment suprême weigert mee te werken. Om de kans hierop te minimaliseren worden bedieningsapparatuur en kabels volledig uitgedacht, vernieuw en nogmaals verbetert. Dat is ook een van de redenen dat wij erg graag samenwerken met MagicFX; kwaliteit en veiligheid moeten ten alle tijden voorop blijven staan!
9.1
Goede prijs kwaliteit verhouding
Tevreden met me aankoop
snel en netjes geleverd
mooi product, snel en netjes geleverd
wat ik verwachtte
De producten die ik bestelde waren zoals ik verwachtte. de prijs kwalitieit was goed en de service ook
Top!
Top!