De Horeca Bazaar

Verhuur & verkoop special effects

Onmisbaar op ieder evenement en festival zijn special effects! Van CO2-guns tot rookvloeistof en van een confetti geweer tot CO2-jet. Hier vindt u alle belevingsproducten die u nodig heeft om het wow-effect te creëren onder uw gasten!

Huur hier jouw special effect voor jouw evenement!

Verhuur special effects

Geef jij binnenkort een fantastisch feest maar heb je nog niet de benodigde special effects klaarliggen? Dan zit je aan het juiste adres! Bij De Horeca Bazaar huur jij de mooiste special effects voor jouw evenement!

Verras uw gasten met de CO2 special effects van MagicFX!

CO2 Effecten

CO2 effecten zijn hot in de horeca en op evenementen. Deze special effects creëren het wow-effect onder uw gasten. Koop onze CO2-gadgets tegen de laagste prijs

Rookvloeistof, mistvloeistof, schuimparty-vloeistof en zelfs bellenvloeistof!

Vloeistoffen

Sfeer is alles tijdens het stappen. Gebruik daarvoor onze professionele rookvloeistof, mistvloeistof, schuimparty vloeistof of een van de andere magische vloeistoffen!

Confetti effecten en confetti gadgets zijn onmisbaar voor een geslaagde avond!

Confetti effecten

De diverse mogelijkheden voor het gebruik van confetti worden steeds groter. Neem een kijkje voor ons zeer brede assortiment confetti-gadgets tegen de laagste prijs!

Benodigdheden Special Effects

Benodigdheden Special Effects

Alle extra benodigdheden ter aanvulling of ter aansturing van uw assortiment aan special effects. Bekijk hier alle producten ter optimalisatie van uw special-effects show!

Special effects worden steeds belangrijker in horecagelegenheden, op festivals en op evenementen. Steeds vaker draait het om de show, om de sfeer en de beleving.Festivals zijn totaalbelevingen geworden en dat is niet in de laatste plaatst gekomen door de ontwikkelingen van Special Effects voor extra entertainment. Een groot deel van ons assortiment aan Special Effects en belevingsvloeistoffen komen uit de fabriek van de wereldleider op dit gebied: MagicFX. Zoekt u hardware voor onze confetti effecten? Kijk dan tussen de MagicFX confetti kanonnen elektrisch.

CO2 jets, confetti geweren en nog veel meer Special Effects; voor wie zijn ze?

Special effects zijn niet meer weg te denken uit de evenementen branche. Festivals zijn een totaalbeleving geworden en met festivals hebben we ook direct de belangrijkste afnemers van onze special effects hardware. Door de sterk toenemende populariteit van festivals en evenementen merken horeca eigenaren dat ze mee moeten met de nieuwe trends om hun gasten niet te verliezen. Mensen willen non-stop vermaakt en geëntertaind worden. Dus onze CO2 jets, confetti geweren en andere special effects zien we tegenwoordig ook steeds vaker terug in horecagelegenheden.

Rookvloeistof, schuimparty vloeistof en laaghangende rook; must have voor de sfeer!

Onze professionele rookvloeistof is met afstand onze best verkochte rookvloeistof op het moment. Rookvloeistoffen zijn een absolute sfeerverbeteraar op evenementen, maar vooral in horecagelegenheden gaan de kannen rookvloeistof als warme broodjes. Door het gebruik van rookvloeistoffen creëer je een extra gezellige sfeer in uw horecagelegenheid. Vooral ook wanneer de avond nog op gang moet komen wordt onze rookvloeistof extra gebruikt; bijvoorbeeld onze MagicFX rookvloeistof pro medium dichtheid 5 liter. Doordat het zicht enigszins belemmerd wordt, lijkt het al sneller gezellig druk in de zaak. Daarnaast zorgt rookvloeistof voor een betere lichtshow. Spotjes en movingheads zijn in een zaak zonder rook alleen zichtbaar als knipperlichtjes aan het plafond. Door het gebruik van onze rookvloeistof zie je de bundels licht als een "licht beam" door de zaal gaan. Voor een goede lichtshow is het absoluut noodzakelijk om ook gebruik te maken van onze rookvloeistof. Vanwege de enorme populariteit van onze rookvloeistof, geven we er net wat meer aandacht aan. Naast onze rookvloeistoffen hebben we ook vloeistoffen voor schuimparties, en vloeistoffen om een laaghangende mist te creëren in uw horecagelegenheid of evenement; dit creëert een sprookjesachtige sfeer.

Special effects en (rook)vloeistoffen bij De Horeca Bazaar!

De Horeca Bazaar is altijd opzoek naar kwaliteitsproducten en innoverende producten die bevorderlijk zijn voor sfeer en beleving. Voor onze special effects en vloeistoffen doen wij zaken met werelds grootste en meest innovatieve producent op dit gebied; MagicFX. Vanwege het feit dat wij direct zaken doen met de bron van het product, de fabrikant. Samen met het feit dat we onze producten erg grootschalig inkopen zorgt dit voor dubbele inkoopvoordelen waardoor wij de laagste prijs kunnen garanderen aan onze klanten. De ongekende populariteit van de CO2-jets, rookvloeistoffen en confetti guns, zorgt voor een enorme vraag naar onze special effects. Om in deze vraag te kunnen voorzien, houden we meer dan genoeg van onze special effects en vloeistoffen op voorraad. Wanneer u de special effects of vloeistoffen vandaag voor 18:00 uur online besteld, heeft u het de volgende werkdag al in huis!
9.1
Super webshop
Snelle levering
Fijne samenwerking!
Al jaren een fijne samenwerking met de mensen van HB!
Goed!!
Goede ervaring met het bestellen!
Te late levering
Bestelling is te laat toegekomen