Gratis verzending

gratis-verzending

Binnen Nederland vanaf €100,- en in België vanaf €180,-

24-uurs levering

24-uurs-verzending

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen geleverd in NL & BE

(Leeg)
Login

Trucker caps bedrukken

Trucker caps hebben de afgelopen jaren enorm aan populariteit gewonnen. De trucker cap wordt enorm vaak ingezet als promotie artikel of merchandise. Voorheen waren het vaak de posters, flyers en stickers die als promotiemateriaal moesten dienen voor evenementen, DJs en artiesten. Tegenwoordig zien we steeds vaker dat er promotie artikelen ingezet worden om een bepaald event, club of artiest aan de man te brengen. We kunnen wel stellen dat de trucker cap dan ook een van de meest populaire promotie artikelen zijn.
Waar de traditionele promotiekanalen vaak alleen zenden, daar zorgen promotie artikelen voor een duidelijke interactie met het publiek, met uw doelgroep! We merken dan ook dat er een steeds groter deel van het marketing budget besteed wordt aan de (bedrukte) trucker cap of andere promotionele artikelen.


Trucker cap laten bedrukken

Bedrukte trucker cap Trucker cap met bedrukking Trucker cap met eigen opdruk

Direct uw bedrukte trucker caps bestellen››

Trucker caps bedrukken voor ieder event!


Niet voor niets is de bedrukte trucker caps zo onwijs populair. Ze vormen een perfecte basis voor uw marketing inspanningen. Vooral in de vrijetijds sferen zoals horeca en evenementen, zijn de trucker caps en bedrukte trucker caps erg populaire vorm van merchandise en promotie artikelen.
Wat maakt de bedrukte trucker cap nu zo bijzonder? De trucker cap is te combineren met de kleuren en uitstraling van uw event. wij bieden de trucker caps aan in verschillende kleuren zodat u de caps zelf kunt matchen met uw event of horecagelegenheid. Ook de opdruk is helemaal te personaliseren waardoor de trucker cap de identiteit van uw bedrijf volledig kan weerspiegelen. Naast de bedrukte trucker caps, bieden wij u ook de optie om de trucker caps in kleinere aantallen volledig zelf te personaliseren door middel van stiften. Met deze optie zijn wij uniek in Nederland!

Waarom trucker caps bedrukken?


Wij van De Horeca Bazaar zweren bij bedrukte trucker caps, in onze ogen een basisingrediënt voor uw marketingmix! Waarom? Hierom:

Voor vragen of extra informatie


Zoals gezegd zijn de ijsfonteinen een van onze meest populaire artikelen. Bet u wellicht geïnteresseerd in een grotere hoeveelheid bedrukte trucker caps dan vermeld staat op onze webshop? Neem contact met ons op door te bellen met telefoonnummer +31 85 536 3001
plastic bekers | led waxinelichtjes | plastic champagneglazen| zonnebrillen bedrukken| led theelichtjes
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.