De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Mega strandbal 183cm - Eat, sleep, rave

Gooi deze strandbal in het publiek op jouw festival en creëer de ultieme beleving!

Eat, sleep, rave repeat oftwel eten, slapen, feesten en herhalen. Sinds dit nummer een aantal jaren geleden uitkwam kunnen we niet meer om deze slogan heen. Het is een soort mantra geworden. Wanneer je een weekend op een festival staat met je tentje en je zit er even doorheen, dan roep je deze slogan en je kunt er weer tegenaan!

Hoe zet je deze mega strandbal in als rave artikel?


Tegenwoordig zijn deze mega strandballen ook veel op festivals te vinden. Naast deze inflatable vind je vaak ook onze opblaas noodles en onze opblaas instrumenten op festivals.
Ze dragen bij aan de beleving van een evenement, oftewel het gevoel of herinnering dat je bij een evenement krijgt. Je kunt aan deze beleving bijdragen door deze strandbal in het publiek te gooien wanneer je het nummer Eat, sleep, rave repeat opzet. De menigte wordt bezig gehouden en heeft entertainment. Met deze unieke strandbal van 183cm creëer je een top beleving.

Laagste prijsgarantie op deze mega strandbal


Deze mega strandbal bieden we aan voor de scherpste prijs van Nederland doordat we deze grootschalig inkopen bij de directe bron. Een ander groot voordeel is dat we direct uit voorraad kunnen leveren. Wanneer je deze mega strandbal op werkdagen voor 18:00 uur besteld, heb je deze de volgende dag al in huis!

Nog 228 stuks op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2147
9.1
2147 Beoordelingen
"goede service
Goed assortiment tegen prima prijzen. Supersnelle levering"
23.58