De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Waterballonnen

Waterballonnen voor een waterspektakel op uw evenement!

Beleving is het nieuwe kernwoord in onze uitgaanswereld. Niet voor niets is het dat festivals en evenementen steeds meer naar een totaalbeleving toe werken. Het is niet meer alleen muziek dat belangrijk is. Het is het totale sfeertje dat wordt gecreëerd door middel van special effects, attracties, grappige elementen, DJs, camping, theater zalen, etc. Tijdens de outdoor festivals in de zomermaanden zien we een nieuw fenomeen opduiken; watergevechten! Voor deze nieuwe rage op festivals zijn de waterballonnen natuurlijk onmisbaar!

mini waterballonnen voor de totaalbeleving op uw outdoor event!


Waterballonnen zijn altijd leuk! Het geeft uw voorjaars- of zomer event een nog zomerse tintje! Vaak zien we dat de waterballonnen gevechten georganiseerd worden op de campings van festivals en evenementen. Het zorgt voor beleving en interactie tussen uw gasten zonder dat het u geld kost als organisatie! Dit fenomeen zien we meer en meer de kop op steken, dat is ook de reden dat we hebben gekozen om de belangrijkste elementen voor een succesvol watergevecht toe te voegen aan ons assortiment entertainment producten! Ook leuk is de opblaaskrokodil en flamingo zwemband.

Goedkope waterballonnen, perfect als festival gadget!


Onze mini waterballonnen worden verkocht per 500 stuks in een pot. Dit zorgt ervoor dat deze waterballonnen erg geschikt zijn voor de grotere festivals en evenementen. Er zit een makkelijk pompje bij waarmee de waterballonnen makkelijk te vullen zijn. De mini waterballonnen zijn klein van stuk waardoor ze ideaal zijn voor een ludiek watergevecht op festivals of bijvoorbeeld voor kinderfeestjes. Waterballonnen op festivals zijn tegenwoordig een absolute hit!

Mini waterballonnen kopen met de laagste prijsgarantie!


Zoals al onze feestartikelen bieden we ook de waterballonnen aan met de garantie op de laagste prijs! Wij kopen onze waterballonnen direct bij de fabrikant in en doen dat dusdanig grootschalig dat we dubbele inkoopvoordelen creëren. De marge die we daarmee besparen geven we vervolgens weer terug aan onze relaties, aan u dus! Een bijkomend voordeel van het feit dat wij onze waterballonnen zeer grootschalig inkopen is dat we altijd vanuit voorraad kunnen leveren en op deze manier onze 24-uurs service kunnen garanderen. Vandaag uw waterballonnen online kopen = de volgende dag al bij u in huis!

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 1940
9.1
1940 Beoordelingen
"Snelle bezorging
Was snel in huis"
3.86