Luchtbed pizzapunt

Opblaasbaar pizza luchtbed van Intex

Opblaasbaar inflatables kopen, pizza Pizza inflatable pizza goedkoop
Om maar te beginnen met het feit dat pizza het meest verkochte gerecht is op festivals, kunnen we er gewoon niet omheen. (Bijna) iedereen houdt van pizza! Naast dat we pizza natuurlijk vinden in de supermarkt en alle pizzeria’s, is pizza ook een ontzettend bekend beeld wat gebruikt wordt op alles wat je maar kan bedenken, van t-shirts tot… luchtbedden! Om lekker op te chillen in het water of als feestartikel, een artikel met meerdere functies!

Een pizza luchtbed met je vrienden!


Dit pizzapunt luchtbed is niet zomaar een luchtbed. Maar kan omgetoverd worden tot een hele pizza! Als je namelijk meerdere van deze pizza luchtbedden hebt kun je ze aan elkaar knopen de touwtjes die aan het luchtbed zitten. Zo hoef je niet één luchtbed met elkaar te delen en kun je ook nog eens samen chillen op het water!

Een pizza inflatable op jouw evenement!


Dat inflatables een van de best opkomende feestartikelen zijn hoeven we je eigenlijk niet meer uit te leggen. En al helemaal niet als het om pizza gaat toch? Tegenwoordig zie je het overal, tientallen inflatables die over de mensenmassa vliegen. Van strandballen tot krokodillen, je kan het zo gek niet bedenken. Daarom kan deze pizza punt natuurlijk echt niet ontbreken! Deze inflatable is van super kwaliteit en is maarliefst 175 centimeter lang.

Pizza inflatable tegen de laagste prijs!


Waarschijnlijk kun je een echte pizzapunt wel tegen een lagere prijs scoren, maar deze inflatable pizzapunt vind je echt alleen bij De Horeca Bazaar tegen de laagste prijs. Naast de inflatables hebben we natuurlijk nog veel meer feestartikelen in ons assortiment, dus misschien zijn onze hawaï kransenof glow sticks ook wel iets voor jou!