Luchtbedden & opblaas eilanden

Bij De Horeca Bazaar vind je een ruim aanbod in opblaas artikelen, zo ook luchtbedden & opblaas eilanden! Heerlijk om op te dobberen in het zwembad, maar nog beter om in het publiek te gooien!

incl BTW
excl BTW
Filters


Standaard
Prijs

Luchtbedden & opblaas eilanden

Opblaas artikelen zijn ongekend populair op festivals. Het is al een hele tijd zo dat de opblaas artikelen niet allen gebruikt worden bij het zwembad. Ook tijdens grote festivals zie je door het hele publiek opblaas artikelen verspreid worden! Dit zorgt voor een super leuke sfeer op je evenement. Of het nou gaat om een luchtbed of een opblaas eiland, het geeft een lekker zomers tintje en zorgt gegarandeerd voor positieve reacties van je bezoekers!

Een mega ruim aanbod in opblaas artikelen!

Bij De Horeca Bazaar bieden we een super ruim aanbod aan opblaas artikelen. Zo vind je niet alleen een gewoon “luchtbed” maar bijvoorbeeld ook “opblaas instrumenten”. Kortom voor elk soort feestje een juist opblaas artikel. Zowel voor grote festivals als 7th Sunday maar ook voor dat ene leuke feestje in je woonkamer hebben wij geschikte artikelen in ons assortiment.

Ons ruime aanbod naast opblaas artikelen

Als je dit leest is de kans groot dat je al een groot deel van ons assortiment in opblaasartikelen gezien hebt. Maar er is nog veel meer op onze site. Zo zijn onze “LED foamsticks” een mega populair product voor feestjes van alle soorten en formaten. De kans is groot dat je zelf al eens een foamstick in je hand gehad hebt. En de kans is dan ook meteen groot dat de foamstick van ons af kwam. Naast foamsticks verkopen we aan veel grote festivals ook onze “confetti shooters”. Deze komen van het bedrijf MagicFX en zijn de beste confetti shooters op de markt.

We hebben dus alles in huis voor een geslaagd feest, en dat voor de laagste prijs van de Benelux!