Shotglaasjes wit - 2,5cl

Chique witte shotglaasjes; gegarandeerd de laagste prijs van Nederland!

shot glazen kopen wit borrelglaasjes borrel glas wit shotglaasjes
De witte shotglaasjes zijn erg populair onder de hippe horecagelegenheden. De witte plastic borrelglaasjes zorgen voor een frisse en moderne uitstraling. De kleur van het ingeschonken shotje komt in deze borrelglaasjes ook extra goed naar voren. De witte shotglazen zijn verder in trek voor bruiloften, congressen, beach clubs, etc. Koop deze unieke en goedkope shotglaasjes voordelig bij De Horeca Bazaar! Voor kleine feestjes of evenementen zijn de witte borrelglaasjes al verkrijgbaar vanaf 50 stuks. Voor bestellingen boven de 5000 shotglaasjes maken we graag vrijblijvend een offerte op maat voor u.

Combineer witte shotglazen met onze andere witte feestartikelen!

Het effect van de witte shotglaasjes wordt versterkt door meer gebruik te maken van witte effecten, zoals het witte confetti kanon, witte led-ballonnen, of witte led-ringen.

Waar zijn deze witte shotglaasjes van gemaakt?

Deze shotglaasjes zijn gegoten in de vorm van een bierpul, vandaar ook vaak de naam "shotpulletjes". Onze shotpulletjes hebben een inhoud van 2cl en zijn hierdoor erg efficiënt voor uw bedrijfsvoering. Vanwege het feit dat onze borrelglaasjes gemaakt zijn van polycarbonaat, zijn deze haast onverwoestbaar waardoor de efficiency van uw bedrijfsvoering nog verder omhoog zal gaan. Maak kennis met onze unieke shotglaasjes en u zal niet meer anders willen!

Shotglaasjes, disposables en (LED) feestartikelen; gegarandeerd de laagste prijs!

Naast onze shotglaasjes worden wij ook erg veel gevonden op onze (LED) feestartikelen en disposables; denk aan onze confetti shooters, glow in the dark verf, ballonnen, etc, etc. Er zijn twee dingen die al onze artikelen gemeen hebben; ze zijn van de beste kwaliteit en wij bieden ze aan met de garantie op de laagste prijs! Hoe wij deze laagste prijs kunnen garanderen? Simpel! Wij kopen al onze feestartikelen direct in bij de bron, bij de fabrikant dus. Hierdoor slaan wij de tussenhandelaar over waardoor we marge creëren die we vervolgens weer terug kunnen geven aan onze klanten, aan u dus! Of het nu om shotglaasjes, disposables, of feestartikelen gaat; wij garanderen u de laagste prijs op deze producten.
Daarnaast kopen wij alles erg grootschalig in, hierdoor kunnen we al onze feestproducten uit voorraad leveren. Dus vandaag uw shotglaasjes online kopen = de volgende werkdag al bij u in huis!
Ook iets voor jou?