Shotglaasjes transparant rood - 2,5cl

Transparant rode borrelglaasjes tegen de laagste prijs van Nederland!

Shotglaasjes transparant rood borrelglas Shotglas transparant rood borrel gla
De Horeca Bazaar biedt shotglaasjes aan in alle kleuren, zowel in transparant als in dekkende kleuren. Het uitgaansleven is tegenwoordig steeds meer gericht op sfeer, beleving en details. Om de details van uw horecagelegenheid volledig op elkaar af te stemmen bent u bij ons aan het juiste adres. Naast het feit dat onze hardplastic shotglazen erg economisch verantwoord zijn, zijn ze ook een waar lust voor het oog. Match uw uitgaansgelegenheid met onze transparant rode borrelglazen en u laat zien dat u oog heeft voor detail, dat is wat de hedendaagse gast kan waarderen! Net zoals onze rode festivalbril. De Horeca Bazaar biedt deze unieke shotglaasjes als enige aan in Nederland!

Slimme ondernemers kiezen voor hard plastic shotglazen

Zoals gezegd zijn onze shotglaasjes niet alleen erg mooi, ze zijn ook nog eens goed voor uw portemonnee! Steeds meer ondernemers stappen over naar deze borrelglaasjes, gemaakt van zeer hard, haast onbreekbare, soort plastic; polycarbonaat. Als er een shotje wordt gedronken komen de shotglaasjes vaak op de grond terecht of wordt getracht ze in de spoelbak te gooien en komen ergens achter de bar terecht. Het grote voordeel van deze shotpulletjes is dat ze aan het eind van de avond gewoon weer opgeraapt kunnen worden en in de spoelbak gegooid kunnen worden. De pulletjes zijn erg krasbestendig en blijven er lange tijd mooi uit zien! Vul de ruimte anders met deze prachtige rode feest ballonnen 28cm!

Bekijk onze staffelkortingen om uw shotglazen nog efficiënter in te kopen! Naast onze gegarandeerde kwaliteit biedt De Horeca Bazaar al haar producten aan met de laagste prijsgarantie!
Ook iets voor jou?
shotglazen bestellen shotglaasjes shot

Shotglaasjes transparant - 2,5cl

De goedkoopste shotglazen van Nederland! Beste uw shotglaasjes vandaag online en ze worden morgen al tegen de laagste prijs van Nederland bij u thuis bezorgt!

Vanaf
0,28
Per stuk