Gratis verzending

gratis-verzending

Binnen Nederland vanaf €100,- en in België vanaf €180,-

24-uurs levering

24-uurs-verzending

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen geleverd in NL & BE

(Leeg)
Login

Shotglaasjes transparant - 2,5cl

De goedkoopste shotglazen van Nederland!

Beschrijving

Shotglaasjes worden steeds populairder. Dat komt vanwege de toenemende populariteit van "samen een shotje doen". Wij voeren dan ook een zeer ruim assortiment aan shotglaasjes en borrelglazen.

Voor wie zijn deze transparante shotglaasjes?


Deze transparante shotglaasjes zijn helemaal in. Het unieke design is gebaseerd op de bierpul, dat is ook de reden dat dit type shotglaasjes ook vaak shotpulletjes worden genoemd. Deze borrelglaasjes zijn erg in trek bij horeca eigenaren die onze shotglaasjes zeer grootschalig inkopen. Het grote voordeel van deze shotglaasjes voor ondernemers is de hoge mate van efficiency die deze shotglazen met zich meebrengen. De "shotpulletjes" hebben een erg mooi design, staan chique en zijn daarnaast haast onbreekbaar. Dat zorgt ervoor dat de shotglaasjes voor zeer lange tijd gebruikt kunnen worden door de ondernemer. Daarnaast heeft het shotglaasje een inhoud van "slechts" 2,5cl terwijl het uiterlijk veel groter lijkt.
Deze shotglaasjes zijn, vanwege het mooie design, ook erg in trek bij studentenverenigingen en bij particulieren voor thuis in de kast of voor een feestje.

Waar zijn de shotglaasjes van gemaakt?


Deze unieke shotglazen zijn gemaakt van dik polystyreen, een haast onbreekbaar soort plastic. De enorm dikke wanden zorgen voor verdere versteviging. De shotglaasjes hebben een inhoud van 2,5cl.

Shotglaasjes kopen bij De Horeca Bazaar!


De Horeca Bazaar voert niet alleen het meest breede assortiment shotglaasjes van Nederland, wij garanderen ook nog eens de laagste prijs! Hoe kunnen wij dat? Heel simpel! Wij kopen onze borrelglaasjes direct in bij de fabrikant, hierdoor snijden we de dure tussenhandel uit het proces. Daarnaast kopen we onze borrelglaasjes enorm grootschalig in waardoor we schaalvoordelen creëren. Door deze twee inkoopvoordelen te combineren, kunnen we een groot deel van de marge op de shotglaasjes teruggeven aan onze klanten waardoor we altijd de laagste prijs kunnen garanderen.
En dat is nog niet alles. Vanwege het feit dat wij onze shotglazen enorm grootschalig inkopen, kunnen we altijd uit voorraad leveren en zo onze 24-uur service garanderen. Onze goedkope shotglaasjes online kopen voor 15:00 uur = de volgende dag al bij u in huis!

Details

Onze shot glazen hebben de volgende eigenschappen:

- De shotglaasjes zijn gemaakt van polystyreen (haast onbreekbaar hard plastic)
- Onze borrelglazen hebben een schenkmaat van 2,5cl, een diameter van 3.5cm en een hoogte van 3.5cm.
- Onze glaasjes hebben het uiterlijk van een bierpul, vandaar ook de naam "shotpul" of "shotpulletje"
- Deze shotglaasjes zijn volledig transparant
- Niet geschikt om in brand te zetten!

Levertijd

Op voorraad: Voor 16:00 besteld? Volgende werkdag in huis (Nederland & België)

Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om uw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee uw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.