Shotglaasjes goud - 2,5cl

Gouden shotglazen, het perfecte item om het nieuwe jaar mee in te gaan!

Gouden shotglaasje Goud shotglas
Ieder jaar wordt het maar groter en groter, de viering van het nieuwe jaar! Het nieuwe jaar is natuurlijk het geschikte moment om aan iedereen te laten zien die dichtbij je staat, hoeveel je van ze houdt. Maar dit kan natuurlijk op een veel leukere manier! Ieder jaar wordt er meer vuurwerk afgestoken, maar natuurlijk ook meer alcohol! Dan kunnen nieuwe shotglazen natuurlijk niet ontbreken! Ga het nieuwe jaar daarom perfect in met onze gouden shotglazen!

Combineer de gouden shotglazen met al onze andere feestartikelen!

Bij het vieren van het nieuwe jaar is natuurlijk niet alleen de alcohol belangrijk, ofja niet bij iedereen dan. De decoratie is natuurlijk ook hartstikke belangrijk! De perfecte sfeer creëren tijdens zo’n mooi feest hoort niet zo moeilijk te zijn toch? Natuurlijk niet! Met onze sterretjes 30cm en onze MagicFX handmatige confetti shooter 28cm metallic goud! Een ballon is natuurlijk de perfecte decoratie tijdens het nieuwjaarsfeest! Het aftellen is begonnen 3, 2, 1….. Hiervoor zijn onze confetti shooters perfect! Met aan draai aan de hendel knalt u het nieuwe jaar in met de prachtige gouden confetti !

Nieuw jaar gouden shotglazen met de laagste prijsgarantie!

Het nieuwe jaar ingaan met onze shotglazen, dat mag natuurlijk niet te veel kosten. Daarom bieden wij de laagste prijsgarantie over al onze producten! Dit kunnen wij doen door de manier van inkoop die wij hanteren. Wij kopen onze producten grootschalig in bij de directe bron. Hierdoor zetten wij de dure tussenhandelaren buitenspel waardoor dat veel scheelt in de kosten. Deze kosten kunnen wij teruggeven aan onze klanten! Hierdoor kunnen wij meer terug geven op de prijs van de gouden shotglazen en al onze andere artikelen! Zie je onze artikelen elders tegen een vaste lagere prijs? dan passen wij direct de prijs aan !
Ook iets voor jou?