Shotglaasjes fluoriserend oranje - 2,5cl

Uniek fluoriserende shotglaasjes lichten op in UV licht, met laagste prijsgarantie!

shotglaasjes fluor oranje shot glas fluoriserend oranje shotglaasj Shotglaasjes fluor oranje borrelglas Fluoriserende shotglaasjes oranje kopen
De shotglaasjes van De Horeca Bazaar zijn gemaakt van het zeer harde polycarbonaat en zijn haast onbreekbaar. Steeds meer ondernemers stappen over op deze hard plastic borrelglaasjes vanwege de hoge mate van efficiency. Ten eerste gaan deze shotglaasjes erg lang mee. Wanneer er een shotje wordt gedaan door uw gasten aan de bar wordt, belandt het glaasje vaak op de grond of wordt getracht het glaasje in de spoelbak te gooien en eindigt het alsnog op de grond. Onze borrelglazen zijn aan het eind van de avond gewoon op te rapen en de volgende avond opnieuw te gebruiken. Kijk ook eens naar de shotglaasjes transparant - 2,5cl. Dit populaire feestartikel is ook niet weg te denken uit de kroegen van Nederland!

Shotglaasjes als ware party gadgets

Niet alleen zijn onze shotglaasjes erg efficiënt in uw bedrijfsvoering, ook leveren ze een bijdragen aan de totaalbeleving van uw evenement of horecagelegenheid. Deze oranje fluoriserende borrelglaasjes lichten op in het donker en geven licht onder uw blacklight. In het huidige uitgaansleven wordt beleving, sfeer en entertainment steeds belangrijker. Dit is meteen ook de kernwaarden van De Horeca Bazaar. In dat kader is het goed om daar tot in de kleinste details aandacht aan te geven, zo ook uw shotglaasjes. Combineer ze ook eens met onze oranje foam sticks voor een topavond om nooit te vergeten. Uniek in Nederland en een ware toevoeging voor een gezellige avond. Verras uw gasten met shotglazen zoals ze die nog nooit gezien hebben!
Ook iets voor jou?
shotglazen bestellen shotglaasjes shot

Shotglaasjes transparant - 2,5cl

De goedkoopste shotglazen van Nederland! Beste uw shotglaasjes vandaag online en ze worden morgen al tegen de laagste prijs van Nederland bij u thuis bezorgt!

Vanaf
0,28
Per stuk