Gratis verzending

gratis-verzending

Binnen Nederland vanaf €75,- en in België vanaf €150,-

24-uurs levering

24-uurs-verzending

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen geleverd in NL & BE

(Leeg)
Login

Shotglaasjes fluoriserend geel - 2cl

Shotglaasjes van 2cl tot de rand, lichten op onder UV licht!

Beschrijving

Shotten is al jaren enorm populair en is ontstaan in het horecaleven. Groepen vrienden stoken elkaar op om shotjes te doen bij de bar, vaak doet de barman ook nog gezellig een shotje mee. Shotten is zo populair geworden omdat het de avond gewoon aanvult. Je krijgt er vaak leuke verhalen van en het is ook een ding dat je met z'n alle tegelijk kan doen in de kroeg, de shotglaasjes worden met z'n alle tegelijk op de bar gezet en de hele groep drinkt ze tegelijk op. Daarbij hoef je niet de hele tijd met een bierglas in je handen te staan maar heb je heel even een shotglaasje in je handen en dat shotglaasje ligt de zelfde minuut alweer in de spoelbak om de volgende klant te bedienen.

Fluoriserende shotglaasjes van 2cl voor verschillende doeleinden

Naast dat elke week weer vele studenten en andere stappers de kroeg instromen om vervolgens heel de avond met shotglaasjes in hun handen te staan shotten, zijn de shotglaasjes op veel meer soorten feesten interressant geworden. Zo zijn shotglaasjes op festivals ook steeds populairder. Er wordt tegenwoordig soms zelfs een "shotbar" neergezet om de consument het zoveel mogelijk naar z'n zin te maken. En het hebben van shotglaasjes is dan ook wel een must. Daarbij verkopen wij onze shotglaasjes niet alleen aan kroegen en festival organisaties, we verkopen ze ook gewoon aan de particulier! Deze fluoriserende shotglaasjes worden door onze lage prijzen, het mooie design en het aparte kleurtje ook vaak gekocht voor persoonlijk gebruik op bijvoorbeeld een feestje.

Shotglaasjes die oplichten in het donker, het kan!


Naast onze normale transparante shotglaasjes hebben we nu ook de fluoriserende gele shotglaasjes van 2cl in ons assortiment toegevoegd! Dit hebben we gedaan aangezien de fluoriserend gele shotglaasjes 2,5cl enorm hard liepen! Door de hoge vraag naar de variant van 2cl hebben we besloten deze ook in het assortiment op te nemen. Deze shotglaasjes zijn zo enorm populair omdat dit net dat kleine beetje meer beleving toevoegt op een avond stappen dat het hem doet. Beleving is namelijk steeds belangrijker geworden in het uitgaansleven, je komt er als horecaonderneming niet meer zo makkelijk mee weg zonder een goede beleving neer te zetten in je café. Beleving is dus een erg belangrijk element op het gebied van uitgaan. Wanneer je je kroeg met nog meer beleving wilt voorzien, hebben wij nog een aantal producten die de beleving een gegarandeerde boost bezorgen! Hier hebben we nog 2 enorm belangrijke sfeertoevoegers: LED foamsticks en ijsfonteinen. De fluoriserende shotglaasjes geven licht in het donker onder een UV licht. Daarnaast zijn de shotglaasjes gemaakt van een bijna onbreekbaar materiaal, polycarbonaat. Vaak belanden de shotglaasjes op de grond na het doen van shotjes. Door dit onbreekbaar materiaal kunnen ze aan het einde van de avond gewoon weer opgeraapt worden om af te wassen en te hergebruiken.

Fluoriserend gele shotglaasjes 2cl bij De Horeca Bazaar

Onze fluoriserende gele shotglaasjes van 2cl zijn de goedkoopste die er te verkrijgen zijn. We hebben onze eigen mal laten maken en kunnen het productieproces volledig zelf beïnvloeden. De shotglaasjes worden gemaakt in Nederland en kunnen dus makkelijk en snel ingekocht en verstuurd worden. Dit zorgt er weer voor dat we een ontzettend snelle levering kunnen garanderen! Wanneer je de shotglaasjes voor 16:00 besteld, heb je deze de volgende dag alweer in huis.

Details

De fluoriserende gele shotglaasjes hebben de volgende eigenschappen:

- De fluoriserende shotglaasjes zijn gemaakt van een zeer hard/haast onbreekbaar soort plastic; polycarbonaat
- Het shotglaasje is transparant geel
- Het shotglaasje is fluoriserend in daglicht en geeft licht onder UV lampen
- De shotglaasjes hebben een een inhoud van, mits tot de rand gevuld, 2cl
- Het fluoriserend shotglaasje heeft een design van een bierpul
- Onze shotglaasjes worden aangeboden tegen de laagste prijs van Nederland!

Levertijd

Op voorraad: Voor 16:00 besteld? Volgende werkdag in huis (Nederland & België)

Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.