Gratis verzending

gratis-verzending

Binnen Nederland vanaf €75,- en in België vanaf €150,-

24-uurs levering

24-uurs-verzending

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen geleverd in NL & BE

(Leeg)
Login

Shotglaasjes & plastic bekers › Shotglaasjes

22 resultaten
2cl
2,5cl
2/4cl
Dekkend
Transparant
Fluoriserend
Glas
Polycarbonaat
Wegwerp plastic
Custom
Standaard
Prijs
Kleur
Reset filter

Hard en zacht plastic shotglaasjes tegen de laagste prijs!

Shotglaasjes worden steeds belangrijker. Het nuttigen van shotjes wordt steeds populairder, het is een vorm van sociaal gedrag om "samen een borreltje te doen". In de horecagelegenheden maar zeker ook op evenementen zorgt dit voor een welkome omzetstijging. Shotjes worden genuttigd zonder dat daar minder bier, wijn, fris of mixjes door gedronken worden. De omzet van de shotjes komt dus bovenop de omzet die u normaal weet te realiseren. Dit maakt het voeren van een shotjeskaart erg interessant. In de horeca is dit inmiddels gesneden koek, we merken dat festivals en andere evenementen nu ook het belang en potentie van een assortiment aan shotjes in beginnen te zien. Om goed shotjes te schenken zijn goede shotglaasjes nodig. Bij De Horeca Bazaar vindt u een groot assortiment aan borrelglaasjes; van polycarbonaat shotglazen tot zacht plastic borrelglazen. Afhankelijk van uw evenement zijn verschillende shotglaasjes in te zetten. De polycarbonaat shotglaasjes zijn haast onbreekbaar en vaak te hergebruiken waar de plastic shotglaasjes meer voor eenmalig gebruik aangeschaft worden.

Plastic borrelglaasjes en shotglaasjes; voor wie zijn ze?

Onze plastic shotglaasjes en borrelglaasjes zijn een van onze absolute hardlopers. De omzet uit shotjes groeit ieder jaar gestaag. Samen een borreltje doen is populairder dan ooit. Buiten het feit dat er in de horecagelegenheden steeds meer borreltjes gedronken worden, zijn er tegenwoordig zelfs horecazaken die volledig zijn gericht op shotjes. Deze zgn. shotcafes zijn al een grote hit in het buitenland en komen nu razendsnel op in de Nederlandse markt. Dat is een van de redenen dat er steeds meer vraag ontstaat naar onze shotglaasjes en borrelglaasjes. Shotglaasjes worden dus erg veel gebruikt in horecagelegenheden, maar ook op festivals en evenementen wordt de omzet-verhogende werking van shotjes opgemerkt. Steeds vaker zien we onze shotglaasjes in een speciaal ingerichte borrelbar op festivals en events.

Shotglaasjes kopen in verschillende vormen

De Horeca Bazaar voert een ruim assortiment aan shotglaasjes en borrelglaasjes. Maar kort door de bocht kunnen we onze shotglaasjes indelen in 2 verschillende categorieën:

- hard plastic shotglaasjes
- zacht plastic shotglaasjes, ook wel disposables genoemd

De hard plastic shotglaasjes hebben een schenkmaat van 2cl, echter lijken de borrelglaasjes groter vanwege de dikke rand en de holle onderkant van de borrelglaasjes. De hard plastic borrelglaasjes zijn in alle mogelijke kleuren verkrijgbaar, zowel transparant gekleurd als vol gekleurd. Ook zijn de borrelglaasjes fluoriserend verkrijgbaar; deze borrelglaasjes lichten op onder een blacklight of ander UV licht. De disposable plastic shotglaasjes zijn verkrijgbaar met een schenkmaat van 2cl en 4cl. Deze borrelglaasjes zijn in de natte horeca moeilijk herbruikbaar. Echter worden deze disposable shotglaasjes ook vaak gebruikt als kleine monsters voor eetwaren ed, in deze functie zijn ze wel te hergebruiken. Ook zijn ze ideaal in te zetten als middel voor promotie, kijk voor meer info bij onze bedrukte shotglaasjes.

Plastic borrelglaasjes kopen bij De Horeca Bazaar


De Horeca Bazaar biedt u alle shotglazen aan tegen de laagste prijs van Nederland. Dit kunnen wij doen vanwege het feit dat wij rechtstreeks bij de bron importeren en daardoor gezonde marges kunnen rekenen ondanks het feit dat we de laagste prijs van Nederland voeren. Vindt u onze producten elders op vaste basis goedkoper, dan passen wij direct onze prijs aan en rekenen wij deze prijs uiteraard ook voor u. Maak gebruik van onze staffelprijzen om uw plastic shotglaasjes nog goedkoper in te kopen. Neem bijvoorbeeld onze shotglaasjes transparant 2cl, dit populaire product is terug te vinden op verschillende plaatsen binnen de Nederlandse horeca! De tweede reden van onze extreem lage prijzen is dat wij onze plastic borrelglaasjes enorm groots inkopen om op deze manier extra inkoopvoordelen te creëren. Zoals gezegd geven wij deze kortingen terug aan onze klanten in de vorm van de laagste prijs!

Feestartikelen en feestbenodigdheden kopen tegen de laagste prijs van Nederland doet u bij De Horeca Bazaar!
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.