Hard en zacht plastic shotglaasjes tegen de laagste prijs!

Zowel hard als zacht plastic borrelglaasjes kopen tegen de laagste prijs van Nederland. Voor het beste assortiment van polycarbonaat shotglazen en wegwerp plastic shotglaasjes

incl BTW
excl BTW
Filters
Multicolor
Wit
Geel
Oranje
Rood
Roze
Blauw
Groen
Transparant
Goud
Standaard
Prijs
shotglaasjes kopen goedkoop

Shotglaasjes transparant - 2cl

Polycarbonaat shotglaasjes van 2cl tot de rand. Vandaag uw shotglaasjes online kopen, morgen al in huis tegen de laagste prijs van Nederland en België!

Vanaf
0,28
Per stuk
shotglazen bestellen shotglaasjes shot

Shotglaasjes transparant - 2,5cl

De goedkoopste shotglazen van Nederland! Beste uw shotglaasjes vandaag online en ze worden morgen al tegen de laagste prijs van Nederland bij u thuis bezorgt!

Vanaf
0,28
Per stuk
Gouden shotglaasje

Shotglaasjes goud - 2,5cl

Gouden shotglazen, het perfecte item om het nieuwe jaar mee in te gaan!

Vanaf
0,35
Per stuk
Borrelglaasjes wegwerp, shotglaasjes

Plastic shotglaasjes 2cl

Deze plastic borrelglaasjes zijn ideaal voor eenmalig gebruik in de horeca of tijdens uw event!

Vanaf
0,02
Per stuk
Shotglaasjes worden steeds belangrijker. Het nuttigen van shotjes wordt steeds populairder, het is een vorm van sociaal gedrag om "samen een borreltje te doen". In de horecagelegenheden maar zeker ook op evenementen zorgt dit voor een welkome omzetstijging. Shotjes worden genuttigd zonder dat daar minder bier, wijn, fris of mixjes door gedronken worden. De omzet van de shotjes komt dus bovenop de omzet die u normaal weet te realiseren. Dit maakt het voeren van een shotjeskaart erg interessant. In de horeca is dit inmiddels gesneden koek, we merken dat festivals en andere evenementen nu ook het belang en potentie van een assortiment aan shotjes in beginnen te zien. Om goed shotjes te schenken zijn goede shotglaasjes nodig. Bij De Horeca Bazaar vindt u een groot assortiment aan borrelglaasjes; van polycarbonaat shotglazen tot zacht plastic borrelglazen. Afhankelijk van uw evenement zijn verschillende shotglaasjes in te zetten. De polycarbonaat shotglaasjes zijn haast onbreekbaar en vaak te hergebruiken waar de plastic shotglaasjes meer voor eenmalig gebruik aangeschaft worden.

Plastic borrelglaasjes en shotglaasjes; voor wie zijn ze?

Onze plastic shotglaasjes en borrelglaasjes zijn een van onze absolute hardlopers. De omzet uit shotjes groeit ieder jaar gestaag. Samen een borreltje doen is populairder dan ooit. Buiten het feit dat er in de horecagelegenheden steeds meer borreltjes gedronken worden, zijn er tegenwoordig zelfs horecazaken die volledig zijn gericht op shotjes. Deze zgn. shotcafes zijn al een grote hit in het buitenland en komen nu razendsnel op in de Nederlandse markt. Dat is een van de redenen dat er steeds meer vraag ontstaat naar onze shotglaasjes en borrelglaasjes. Shotglaasjes worden dus erg veel gebruikt in horecagelegenheden, maar ook op festivals en evenementen wordt de omzet-verhogende werking van shotjes opgemerkt. Steeds vaker zien we onze shotglaasjes in een speciaal ingerichte borrelbar op festivals en events.

Shotglaasjes kopen in verschillende vormen

De Horeca Bazaar voert een ruim assortiment aan shotglaasjes en borrelglaasjes. Maar kort door de bocht kunnen we onze shotglaasjes indelen in 2 verschillende categorieën:

- hard plastic shotglaasjes
- zacht plastic shotglaasjes, ook wel disposables genoemd

De hard plastic shotglaasjes hebben een schenkmaat van 2cl, echter lijken de borrelglaasjes groter vanwege de dikke rand en de holle onderkant van de borrelglaasjes. De hard plastic borrelglaasjes zijn in alle mogelijke kleuren verkrijgbaar, zowel transparant gekleurd als vol gekleurd. Ook zijn de borrelglaasjes fluoriserend verkrijgbaar; deze borrelglaasjes lichten op onder een blacklight of ander UV licht. De disposable plastic shotglaasjes zijn verkrijgbaar met een schenkmaat van 2cl en 4cl. Deze borrelglaasjes zijn in de natte horeca moeilijk herbruikbaar. Echter worden deze disposable shotglaasjes ook vaak gebruikt als kleine monsters voor eetwaren ed, in deze functie zijn ze wel te hergebruiken. Ook zijn ze ideaal in te zetten als middel voor promotie, kijk voor meer info bij onze bedrukte shotglaasjes.

Plastic borrelglaasjes kopen bij De Horeca Bazaar


De Horeca Bazaar biedt u alle shotglazen aan tegen de laagste prijs van Nederland. Dit kunnen wij doen vanwege het feit dat wij rechtstreeks bij de bron importeren en daardoor gezonde marges kunnen rekenen ondanks het feit dat we de laagste prijs van Nederland voeren. Vindt u onze producten elders op vaste basis goedkoper, dan passen wij direct onze prijs aan en rekenen wij deze prijs uiteraard ook voor u. Maak gebruik van onze staffelprijzen om uw plastic shotglaasjes nog goedkoper in te kopen. Neem bijvoorbeeld onze shotglaasjes transparant 2cl, dit populaire product is terug te vinden op verschillende plaatsen binnen de Nederlandse horeca! De tweede reden van onze extreem lage prijzen is dat wij onze plastic borrelglaasjes enorm groots inkopen om op deze manier extra inkoopvoordelen te creëren. Zoals gezegd geven wij deze kortingen terug aan onze klanten in de vorm van de laagste prijs!

Feestartikelen en feestbenodigdheden kopen tegen de laagste prijs van Nederland doet u bij De Horeca Bazaar!