Polycarbonaat bierpul - 50cl

Polycarbonaat bierpullen tegen de laagste prijs van Nederland!

Polycarbonaat bierpul 50cl Bierpul 50cl 3 stuks Goedkope polycarbonaat bierpul
Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe producten die wij toe kunnen voegen aan ons assortiment. Wegwerp bekers zijn natuurlijk een ideale oplossing om de kosten zo laag mogelijk te houden tijdens een feest of festival. Deze zijn hartstikke goedkoop, brengen geen scherven aan op de grond maar zijn wel erg slecht voor het milieu! Daarom introduceren wij nu onze polycarbonaat bierpullen! Polycarbonaat is een soort kunststof dat haast niet te onderscheiden is van echt glas. Polycarbonaat is bijna niet kapot te krijgen. Ze kunnen op de grond vallen, er kan per ongeluk op worden gestaan of weg getrapt worden. Ze gaan echt niet kapot! Deze bierglazen zijn natuurlijk duurder dan de wegwerp glazen maar dit is een goede investering! Net zoals onze kunststof bierglas evenementen - 25cl

Gebruik onze polycarbonaat bierpullen meerdere malen!

Polycarbonaat is dus niet kapot te krijgen. Hierdoor zijn deze pullen een enorm goede investering. Deze bierpullen zien er natuurlijk veel leuker uit dan de normale wegwerp bierglazen. Naast dat ze er veel leuker uitzien, heeft u er op termijn nog veel meer profijt van! De bierpullen zijn geschikt om in de vaatwasser te worden gestopt. Hierdoor ideaal voor hergebruik! Deze pullen kunnen dus veel vaker gebruikt worden door de jaren heen. Niet alleen onze polycarbonaat bierpullen zijn geschikt voor hergebruik. We hebben nog meer producten die uitermate geschikt zijn voor hergebruik. Deze bierpullen hebben natuurlijk een enorme inhoud van 0.5 liter! Maar van deze grote bierpullen hebben wij nòg een variant, een shotglas! Deze shotglazen zijn er in verschillende kleuren en maten!

Polycarbonaat bierpullen vindt u bij De Horeca Bazaar!

Polycarbonaat is een erg goede investering voor uw café of kroeg! Deze bierpullen vindt u bij De Horeca Bazaar tegen de laagste prijs van Nederland! Deze bierpullen kopen wij direct in bij de fabrikant. Hierdoor laten wij de dure tussenhandelaren buiten het proces. Hierdoor kunnen wij meer terug geven in prijs aan onze klant, u dus! Als u elders dit product ziet tegen een vaste lagere prijs, dan passen wij direct de prijs aan!