Polycarbonaat bierpul - 35cl

De populaire polycarbonaat bierpul; perfect voor ieder bierfestival!

goedkope bierpul bierglazen kopen goedkope bierpul bierglazen kopen
De Horeca Bazaar is altijd op zoek naar nieuwe producten om toe te mogen voegen aan het assortiment. Hierbij kijken we goed naar alle veranderingen in de horeca en evenementen branche, want dit zijn er nogal wat. Aflopen jaar kregen we gigantisch vaak de vraag of we ook een bierpul in het assortiment hebben zitten. Helaas toen nog niet, maar... nu eindelijk wel! De bierpul is gemaakt van polycarbonaat en is, in tegenstelling tot de glazen variant, onbreekbaar. Je kan hem ook gewoon in de vaatwasser stoppen waardoor deze bierglazen perfect voor hergebruik zijn. Ze zijn daarom ideaal om te gebruiken bij een groot bierfestival waarbij toch de look and feel van glas wenselijk is maar niet de breekbaarheid hiervan. Deze polycarbonaat variant lijkt namelijk op echt glas, maar is dat niet. Ondanks dat glasscherven geluk brengen, zal dit gelukkig veel glasscherven schelen.

Waar wordt de polycarbonaat bierpul voor gebruikt?

De bierpul wordt natuurlijk gebruikt om bier uit te drinken. Maar deze glazen worden voornamelijk ingezet op echte bierfeesten zoals natuurlijk het Oktoberfest! Het Oktoberfest komt van het woord Oktoberfeest maar dan vertaald in het Duits. Dit komt omdat de bierpul oorspronkelijk uit Duitsland en Oostenrijk komt, waar ze werden gebruikt tijdens grote bierfeesten door de gigantische inhoud van de glazen. Tegenwoordig zijn de grote bierfestivals ook naar de Benelux gekomen en is de bierpul een gigantisch succes geworden! Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en gemaakt van verschillende materialen. Onze shotglaasjes hebben bijvoorbeeld ook de vorm van de populaire bierpul.

De goedkoopste polycarbonaat bierpul koop je bij De Horeca Bazaar!

Ben je dus nog op zoek naar deze bierpul of andere polycarbonaat glazen voor de goedkoopste prijs in de Benelux? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kopen onze producten namelijk grootschalig in bij de directe bron. Dit creëert schaalvoordelen waardoor we onze producten kunnen aanbieden met de laagste prijsgarantie. Ook geeft ons dit het voordeel dat we direct uit voorraad kunnen leveren. Bestel je op werkdagen voor 16:00 uur, dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis!