Polycarbonaat bierpul - 30cl

Polycarbonaat bierpullen van 30cl voor efficiënte bedrijfsvoering!

Polycarbonaat bierpul 30cl kopen kleine polycarbonaat bierpul 30cl
Onze polycarbonaat bierpullen zijn ideaal voor themafeesten, feesten voor vrienden of voor een kantine feest bij de sportvereniging! Deze bierpullen hebben een inhoud van een normaal bierglas maar de feestvierder geven meer meerwaarde aan dit glas door zijn uiterlijk. Het oogt als een echte bierpul gemaakt van glas. Maar in feite zijn deze bierpullen gemaakt van polycarbonaat. Deze stof is haast niet te onderscheiden van echt glas. Alleen kan dit glas bijna niet kapot! Vallen en opstaan is de juiste uitdrukking bij deze pullen.

Maak uw feest compleet met onze polycarbonaat bierpullen

Met onze bierpullen geeft u een uniek effect aan uw feest. De bierpullen geven de mensen een vrolijk en goed gevoel door de leuke uitstraling van het glas. Hierdoor zullen de gasten waarschijnlijk meer gaan bestellen dan normaal. Een erg goede investering dus! Doordat de pullen niet kapot te krijgen zijn en uitermate geschikt zijn voor de vaatwasser kunt u hier voor langere tijd profijt van hebben! Natuurlijk heeft De Horeca Bazaar nog veel meer producten die de sfeer binnen uw feest op een hoger niveau tillen. Met onze confetti shooters met vulling naar keus kunt u confetti laten afschieten tijdens uw feest met de kleuren confetti die u zelf wilt! Dit geeft een WOW-effect af bij de feestvierder en het heeft een persoonlijk tintje! Ook zijn onze bedrukte shotglaasjes de perfecte manier om een persoonlijke indruk achter te laten.

Polycarbonaat bierpullen met de laagste prijsgarantie

Wij bieden over al onze producten de laagste prijsgarantie. Dit kunnen wij veroorloven omdat wij al onze producten grootschalig inkopen bij de fabrikant. Hierdoor creëren wij enorme schaalvoordelen wat ervoor zorgt dat we meer terug kunnen geven in de prijzen die wij aan kunnen u kunnen bieden. Ziet u dit product alsnog elders tegen een vaste lagere prijs? Meld dit bij ons en dan passen wij direct de prijs voor u aan!