Gratis verzending

gratis-verzending

Binnen Nederland vanaf €100,- en in België vanaf €180,-

24-uurs levering

24-uurs-verzending

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen geleverd in NL & BE

(Leeg)
Login

Polycarbonaat bierglas - 30cl

Kunststof bierglas, veilig en voordelig! Laagste prijsgarantie!

Beschrijving

Ons uitgaansleven verandert in een zeer rap tempo. Zo schieten festivals als paddenstoelen uit de grond. Ook horecagelegenheden moeten zich verder onderscheiden om hun vaste gasten te blijven trekken. Verschillende concepten worden bedacht en vernieuwende ideeën worden verder uitgewerkt. Op deze manier blijft de horeca levendig en merken we dat horecagelegenheden prima kunnen concurreren met festival en grootschalige evenementen. Wij gaan mee in deze vernieuwingsslag en bieden u de leukste en meest vernieuwende horeca gadgets en functionele producten die nodig heeft om concurrerend te blijven. Zo stappen steeds meer horecagelegenheden over naar het alternatief voor glaswerk; polycarbonaat drinkglazen!

Kunststof bierglazen voor een efficiënte bedrijfsvoering


Steeds meer horecagelegenheden stappen over van glaswerk naar kunststof ofwel polycarbonaat bierglazen. Ten eerste is het bevorderend voor de veiligheid in uw horecagelegenheid. Waar glaswerk kan leiden tot ernstige verwondingen en steekpartijen, daar zijn kunststof drinkglazen een stuk veiliger. Niet voor niet dat gemeentes steeds vaker aansturen op het gebruik van polycarbonaat in horecagelegenheden en andere uitgaansgelegenheden. Ook is het zeer bevorderlijk voor de efficiency van uw horecazaak. Waar glaswerk al snel sneuvelt of niet meer bruikbaar is door een stukje uit het glas, daar is polycarbonaat een haast onbreekbaar soort plastic waardoor de levensduur van het bierglas een stuk langer is.

Kunststof bierglazen van een zeer hoge kwaliteit!


Waar de polycarbonaat bierglazen van voorheen vooral eenvoudig en efficiënt waren, daar krijgen ze tegenwoordig steeds meer de uitstraling en design, waardoor de bierglazen van onbreekbaar plastic steeds populairder worden onder terrassen, horecagelegenheden en ook bij mensen thuis zijn de polycarbonaat bierglazen steeds meer in trek. Buiten horecagelegenheden en festivals, zijn deze onbreekbare bierglazen ideaal voor op het terras en voor een barbecue in de zomer bij u thuis!

Kunststof bierglazen kopen tegen de laagste prijs van Nederland!


Bierbekers van kunststof zijn steeds populairder aan het worden, zoals gezegd is het bevorderlijk voor de veiligheid en voor de efficiency van horecagelegenheden en festivals. Ook worden de kunststof polycarbonaat bierbekers steeds vaker gekocht door particulieren. Vanwege het steeds fraaiere design van de polycarbonaat bierglazen, worden de kunststof glazen tegenwoordig ook ingezet voor de barbecue thuis.
Naast het feit dat wij het leukste en breedste assortiment voor horeca en evenementen willen bundelen op De Horeca Bazaar; daar bieden wij ons assortiment ook nog eens aan met de garantie op de laagste prijs! Dat zeggen wij niet alleen, wij maken het ook nog eens waar! Zie je deze polycarbonaat kunststof bierglazen elders op internet goedkoper? Dan passen wij direct onze prijzen aan. Wij kopen onze producten altijd direct in bij de fabrikant, op deze manier creëren we inkoopvoordelen die ons een stapje voor geven op de concurrentie. Polycarbonaat bierglazen kopen tegen de laagste prijs van Nederland doe je bij De Horeca Bazaar! Vandaag voor 16:00 online uw kunststof bierglazen bestellen = de volgende werkdag al bij u in huis!

Details

Deze plastic bierglazen hebben de volgende kenmerken:

- Onze bierglazen zijn gemaakt van het onbreekbare polycarbonaat
- Deze bierglazen zitten per 100 stuks verpakt
- Breedte bovenkant bierglas 64mm
- Bodembreedte bierglas 47mm
- Hoogte van het glas 145mm
- Gewicht van het bierglas:80g
- Onze polycarbonaat bierglazen hebben een capaciteit van 30cl

Levertijd

Op voorraad: Voor 16:00 besteld? Volgende werkdag in huis (Nederland & België)

Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.