Gratis verzending

gratis-verzending

Binnen Nederland vanaf €75,- en in België vanaf €150,-

24-uurs levering

24-uurs-verzending

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen geleverd in NL & BE

(Leeg)
Login

Shotglaasjes & plastic bekers › Onbreekbare polycarbonaat bekers - Luxe

27 resultaten
Standaard
Prijs
Kleur
Reset filter

De mooiste Polycarbonaat glazen tegen de laagste prijs!

De Horeca Bazaar is altijd op de hoogte van de nieuwste trends en gebruiken van alle festival tools en feest producten. Zo is het tegenwoordig op de wat luxere evenementen en feesten een klein ergerpuntje dat het terrein waar het evenement gehouden word vervuild wordt in de vorm van kapot glaswerk of hopen plastic bekers. Om de uitstraling van dit soort evenementen te verbeteren en ook de opruiming te voorkomen is de collectie van plastic drink glazen toegevoegd aan het assortiment van De Horeca Bazaar.

De kunststof glazen van De Horeca Bazaar met de allerlaagste prijsgarantie!

De plastic glazen zijn erg populair op vieringen zoals bruiloften en werk gerelateerde bijeenkomsten, ook de kleinere festivals en feesten sluiten aan op het gebied van de plastic bekers. De onbreekbare kunststofbekers zijn gemaakt van polycarbonaat, een onbreekbaar materiaal en daardoor een uitstekende vervanging voor glaswerk, ook biedt de Horeca Bazaar shotglaasjes aan van dit materiaal. Neem bijvoorbeeld onze shotglas met eigen opdruk - wit. Deze bedrukte glaasjes zijn ideaal voor al uw feest en partijen! De last die glaswerk met zich meebrengt is met de luxe polycarbonaat glazen meteen verleden tijd.

Van hard plastic champagne glazen tot aan plastic bierbekers

De hard plastic bierbekers, wijnglazen en champagne glazen, de keus uit soorten en maten is enorm in het assortiment van de kunststof bekers. De bekers zijn erg praktisch om de genoemde redenen maar ook op het gebied van uitstraling en sfeer schiet een evenement erg op wat betreft de polycarbonaat bekers. Vanwege de vele varianten kan een evenement zijn assortiment selecteren en zo altijd de juiste glazen ter beschikking hebben, de onbreekbare glazen zijn in vele soorten en maten verkrijgbaar, van wijnglazen tot aan polycarbonaat whisky glazen - 38cl
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.