De mooiste Polycarbonaat glazen tegen de laagste prijs!

Hard plastic glazen kopen tegen de laagste prijs. Onze polycarbonaat bekers zijn verkrijgbaar in vele varianten waaronder; plastic wijnglazen, plastic bierbekers en champagneglazen.

incl BTW
excl BTW
Filters
Wit
Zwart
Transparant
Frosted
Standaard
Prijs
polycarbonaat wijnglas 46cl

Polycarbonaat wijnglas - 46cl

Dit luxe polycarbonaat drinkglas geeft meteen een andere indruk dan een normaal wijnglas. Het polycarbonaat heeft een prachtig en chic ontwerp!

Vanaf
2,14
Per stuk
Wijnglas 48cl kopen

Polycarbonaat wijnglas - 48cl

De mooiste onbreekbare polycarbonaat wijnglazen die je zult vinden! Tegen bodemprijzen en ook nog snelle verzending.

Vanaf
2,14
Per stuk
Bier pitcher groot goedkoop

Polycarbonaat pitcher - 1,5 liter

Pitchers met een tap maat van 1,5 liter en een totale inhoud van 1,8 liter met de laagste prijsgarantie!

Vanaf
3,78
Per stuk
Bedrukte kunststof glazen kopen

Bedrukte kunststof glazen

Maak jouw polycarbonaat glazen uniek door je eigen logo of ontwerp te bedrukken op onze kunsstof glazen!

op aanvraag
De Horeca Bazaar is altijd op de hoogte van de nieuwste trends en gebruiken van alle festival tools en feest producten. Zo is het tegenwoordig op de wat luxere evenementen en feesten een klein ergerpuntje dat het terrein waar het evenement gehouden word vervuild wordt in de vorm van kapot glaswerk of hopen plastic bekers. Om de uitstraling van dit soort evenementen te verbeteren en ook de opruiming te voorkomen is de collectie van plastic drink glazen toegevoegd aan het assortiment van De Horeca Bazaar.

De kunststof glazen van De Horeca Bazaar met de allerlaagste prijsgarantie!

De plastic glazen zijn erg populair op vieringen zoals bruiloften en werk gerelateerde bijeenkomsten, ook de kleinere festivals en feesten sluiten aan op het gebied van de plastic bekers. De onbreekbare kunststofbekers zijn gemaakt van polycarbonaat, een onbreekbaar materiaal en daardoor een uitstekende vervanging voor glaswerk, ook biedt de Horeca Bazaar shotglaasjes aan van dit materiaal. Neem bijvoorbeeld onze shotglas met eigen opdruk - wit. Deze bedrukte glaasjes zijn ideaal voor al uw feest en partijen! De last die glaswerk met zich meebrengt is met de luxe polycarbonaat glazen meteen verleden tijd.

Van hard plastic champagne glazen tot aan plastic bierbekers

De hard plastic bierbekers, wijnglazen en champagne glazen, de keus uit soorten en maten is enorm in het assortiment van de kunststof bekers. De bekers zijn erg praktisch om de genoemde redenen maar ook op het gebied van uitstraling en sfeer schiet een evenement erg op wat betreft de polycarbonaat bekers. Vanwege de vele varianten kan een evenement zijn assortiment selecteren en zo altijd de juiste glazen ter beschikking hebben, de onbreekbare glazen zijn in vele soorten en maten verkrijgbaar, van wijnglazen tot aan polycarbonaat whisky glazen - 38cl