Gratis verzending

gratis-verzending

Binnen Nederland vanaf €75,- en in België vanaf €150,-

24-uurs levering

24-uurs-verzending

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen geleverd in NL & BE

(Leeg)
Login

Kunststof bierglas fluitje - 19cl

Een prachtig kunststof bierglas in de vorm van een fluitje met de laagste prijsgarantie.

Beschrijving

Wat wij de laatste tijd merken is dat onze onbreekbare polycarbonaat glazen steeds harder beginnen te lopen. Dit is voor ons dan ook de rede geweest om naast de luxe polycarbonaat drinkglazen lijn een geheel nieuwe lijn toe te voegen aan het assortiment! Namelijk: de kunststof glazen economy lijn. Deze zijn simpeler en goedkoper dan de luxe polycarbonaat glazen. Door de eenvoud van de kunststof glazen zijn ze voor elk event te gebruiken. Dit kunststof bierglas heeft een vorm van een fluitje, een prachtig glaasje! Het kunststof bierglas in de vorm van een fluitje heeft een tapmaat van 17cl en een volstrijk van 19cl. In veel kroegen en cafeetjes worden al tijden kunststof glazen gebruikt om zo het afval en de breukschade te verminderen. Met de kunststof bierglazen uit de economy lijn kan je tegen een klein prijsje de beste kunststof bierglazen aanschaffen! Nog andere goedkope polycarbonaat glazen hebben? We hebben ook nog polycarbonaat shotglaasjes in ons assortiment zitten!

kunststof bierglazen kopen op www.dehorecabazaar.nl

De kunststof bierglazen zijn gemaakt van een onbreekbaar plastic genaamd polycarbonaat. Dit soort plastic is enorm hard en is haast onbreekbaar. Je kan zelfs op deze glazen gaan staan zonder dat ze breken! Dit is enorm handig wanneer je de kunststof glazen wilt gaan gebruiken in het uitgaansleven. Hier valt namelijk hier en daar wel is een glas. Een echt glas is dan zo kapot en vormt gevaar voor stappers. Een kunststof bierglas zal niet breken wanneer deze valt en zelfs niet als deze overlopen wordt door de stappers. Bij ons krijg je sowieso de beste prijs die er is. Wij bieden namelijk de laagste prijsgarantie aan al onze klanten. Ook dit kunststof bierglas in de vorm van een fluitje heeft de allerlaagste prijs van de markt.

Details

Het kunststof bierglas in de vorm van een fluitje heeft de volgende eigenschappen:

- Het kunststof bierglas fluitje heeft een tapmaat van 17cl en een volstrijk van 19cl
- Het kunststof bierglas fluitje is onbreekbaar
- Het kunststof bierglas fluitje is vaatwasserbestendig
- Het kunststof bierglas fluitje heeft een hoogte van 130mm
- Het kunststof bierglas is gemaakt van onbreekbaar polycarbonaat

Levertijd

Op voorraad: Voor 16:00 besteld? Volgende werkdag in huis (Nederland & België)

Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.