Gratis verzending

gratis-verzending

Binnen Nederland vanaf €75,- en in België vanaf €150,-

24-uurs levering

24-uurs-verzending

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen geleverd in NL & BE

(Leeg)
Login

Kunststof bierglas evenementen - 30cl

Met een simpel maar toch elegant design vormt dit het perfecte kunststof bierglas!

Beschrijving

Als kroegeigenaar herken je het vast wel: nadat iedereen de kroeg uit is op een stapavond, ligt de grond vol met scherven of plastic wegwerp bekertjes. Deze troep moet allemaal weer opgeruimd worden en daarbij zorgen scherven op de grond een risico voor de stappers. Plastic wegwerp bierbekers zijn dan misschien wel handig maar ook hier zitten een aantal nadelen aan. Zo zijn ze bijvoorbeeld slecht voor het milieu, zorgen voor veel troep en zijn eerlijk gezegd nou niet echt de mooiste glaasjes die er bestaan. Het zelfde geld voor grote evenementen. Vaak is hier het probleem nog groter aangezien dit grootschaliger is. In dit soort gevallen kan het beste overgestapt worden naar kunststof glazen. Kunststof glazen zijn herbruikbaar, haast onbreekbaar, goedkoop én milieu bewust. En deze overgang komt langzaam op gang. In veel landen wordt het al verboden om drankjes in glazen uit te geven omdat hiervan de risico's simpel weg te groot zijn. In Nederland is het nog niet zo ver maar ook hier gaat dit zeker gebeuren. We zien dan ook dat de kunststof glazen steeds harder beginnen te lopen en aan populariteit winnen. Dit is ook de reden dat we naast onze luxe polycarbonaat glazen lijn, deze economy kunststof glazen lijn hebben opgezet.

Kunststof glazen voor evenementen

Deze kunststof glazen zijn speciaal gemaakt voor evenementen. Natuurlijk zijn deze ook ideaal te gebruiken voor kroegen en café's maar wanneer er grootschalig moet worden ingekocht, is dit de meest gemaakte keuze. De glazen zijn zo ontworpen dat ze op elk evenement bruikbaar zijn. Een simpel maar toch prachtig ontwerp. Daarbij klemmen de glazen niet wanneer deze gestapeld worden, dit zorgt voor de snelste en efficiëntste tap ervaring. Vaak krijgen we dan nog te horen: "dit klinkt allemaal mooi, maar dat zal wel duur zijn dan?". We kunnen dan met trots hierop reageren dat wij de goedkoopste zijn op de markt die deze kunststof glazen aanbieden. Dat betekend veel voordelen, tegen een klein prijsje! Niet alleen op onze kunststof glazen bieden wij de laagste prijsgarantie! Op al onze producten kunnen wij deze afspraak garanderen. Zo hebben we bijvoorbeeld een mooie toevoeging op de kunststof glazen met óók een erg lage prijs: De polycarbonaat shotglaasjes!

Details

Het kunststof bierglas voor evenementen heeft de volgende eigenschappen:

- Het kunststof bierglas heeft een tapmaat van 30cl
- Het kunststof bierglas is onbreekbaar
- Het kunststof bierglas is stapelbaar
- Het kunststof bierglas heeft stapelrillen tegen klemmen
- Het kunststof bierglas is vaatwasserbestendig
- Het kunststof bierglas heeft een hoogte van 133mm
- Het kunststof bierglas is gemaakt van onbreekbaar polycarbonaat

Levertijd

Op voorraad: Voor 16:00 besteld? Volgende werkdag in huis (Nederland & België)

Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.