Gratis verzending

gratis-verzending

Binnen Nederland vanaf €75,- en in België vanaf €150,-

24-uurs levering

24-uurs-verzending

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen geleverd in NL & BE

(Leeg)
Login

Shotglaasjes & plastic bekers › Onbreekbare kunststof glazen - Economy

11 resultaten
Tulpglas
Bierglas
Wijnglas
Longdrinkglas
Standaard
Prijs
Kleur
Reset filter

Onze onbreekbare kunststof glazen tegen de laagste prijs van Nederland!

Naast onze luxe polycarbonaat glazen lijn hebben we nu ook onze economy kunststof glazen lijn. Deze kunststof glazen zijn, net als de luxe polycarbonaat glazen, haast onbreekbaar! Dit is perfect voor op grote evenementen of op festivals, aangezien hier vaak glazen op de grond worden gegooid. Deze kunnen vervolgens gewoon weer hergebruikt worden. Door kunststof glazen te gebruiken heb je vele voordelen: Het is minder breekbaar dan glas en kunnen, in tegenstelling tot plastic wegwerp bekertjes, gewoon weer hergebruikt worden! Daar komt ook nog is bij dat je veel minder kosten hebt aan kunststof glazen dan aan glaswerk.

De meest gebruikelijke gelegenheden voor kunststof glazen van De Horeca Bazaar

Onze onbreekbare kunststof glazen zie je erg vaak terug op verschillende feestjes en gelegenheden. Zo zie je de kunststof glazen bijvoorbeeld bij veel bruiloften, kroegen, beurzen en ook zelfs op grote festivals! In steeds meer landen en regio's wordt het uitgeven van glazen op evenementen verboden. En omdat plastic bekertjes nou niet echt een chiq effect veroorzaken, wordt al gauw overgestapt op kunststof glazen of polycarbonaat glazen. Daar komt ook nog is bij dat je deze, net als glazen, gewoon weer kan afwassen en kan hergebruiken, ideaal!

Verschillende soorten kunststof glazen voor verschillende gelegenheden

Onze economy kunststof glazen lijn is stijlvol maar toch simpel gehouden. Door deze simpele stijl aan te houden kunnen deze kunststof glazen op alle gelegenheden gebruikt worden. Zo zijn de kunststof bierglazen goed te gebruiken voor kroegen en bedrijfsfeestjes. Daarnaast hebben we ook nog onze stapelbare kunststof wijnglazen in onze economy lijn zitten. Deze zijn ontzettend populair in de festival branche. Dit komt voorname doordat deze kunststof glazen makkelijk te stapelen zijn en makkelijk uit te serveren. Daarnaast hebben ze een ideale tapmaat. De evenementen kunststof bierglazen zijn in een aantal verschillende maten te verkrijgen. Zo hebben we de 50 cl, de 40 cl, de 30 cl, de 25 cl en de 20 cl. Daarnaast hebben we nog drie soorten kunststof bierglazen die gevormd zijn als tulpje, een echte Amsterdammer én hebben we nog een kunststof bierglas als fluitje. Buiten onze kunststof glazen economy lijn hebben we ook hard plastic shotglaasjes, ook deze zijn vanzelfsprekend verkrijgbaar tegen de laagste prijs!

Kunststof glazen kopen bij De Horeca Bazaar

Om jouw festival nog professioneler doen laten overkomen kan je bij ons de kunststof glazen laten bedrukken met je eigen merk! Zo kan je een perfecte indruk maken op je gasten en een onvergetelijke herinnering creëren. Daarbij zijn onze kunststof glazen verkrijgbaar tegen de laagste prijs van Nederland! Dit komt omdat wij onze producten altijd grootschalig inkopen (en dus grote schaalvoordelen creëren) en deze ook altijd op voorraad hebben liggen. Wanneer je jouw kunststof glazen wilt laten bedrukken kan je bij ons altijd een offerte aanvragen en gaan wij direct aan de slag om jou de beste prijs te bieden die mogelijk is!
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.