Eco kunststof glas - 90 cl

Voor de grote dorst! Kunststof glazen inhoud: net. 90 cl max. 100 cl

kunststof glazen eco kunststof glazen kunststof bekers bedrukking kunststof beker Goedkope bedrukte eco cups kopen
Duurzaamheid is het kernwoord in onze huidige economie. In elke branche en in ieder bedrijf wordt er gekeken hoe producten en processen duurzamer ingezet kunnen worden. In de branche van horeca, evenementen en festivals is dat niet anders! Het wegwerp plastic op festivals en in horecagelegenheden gaat in de ban en goedkope Polycarbonaat glazen en luxe Polycarbonaat glazen vormen een belangrijk alternatief. We zouden u erg graag voor willen stellen aan een andere, goedkopere, mogelijkheid waar we zelf mega enthousiast over zijn: ECOCUPS!

ECOCUPS; kunststof glazen gemaakt van Polypropyleen


Zoals gezegd; wij zijn om. Polypropyleen kunststof glazen, ook wel ECOCUPS, zijn het alternatief voor wegwerp plastic. Deze kunststof glazen hebben the full package; duurzaam, herbruikbaar en goedkoper dan Polycarbonaat. De polypropyleen glazen zijn in tegenstelling tot Polycarbonaat, wel buigbaar. De overeenkomst is dat ook deze kunststof glazen haast onbreekbaar zijn en daarom enorm geschikt om her te gebruiken.

Deze kunststof glazen allround en full color bedrukken; WAUW!


De basisvereisten voor een glas op een festival; duurzaam, dus herbruikbaar en natuurlijk betaalbaar. Check! Daar voldoen deze kunststof glazen zeker aan. Maar wat zorgt er nou voor dat wij, en onze klanten, zo enorm enthousiast zijn over deze lijn kunststof glazen? Ze zijn prachtig allround en full color te bedrukken. Hierdoor vormen de glazen niet alleen een praktisch en onmisbaar element tijdens uw event; ze hebben daarnaast ook nog een hoge marketingwaarde. Uw logo, design of unieke slogan full color en allround bedrukt op uw eigen kunststof glazen. De nieuwste ondergrens voor events is geboren!

Vraag nu direct een offerte aan voor uw eigen design bedrukte kunststof glazen!