Gratis verzending

gratis-verzending

Binnen Nederland vanaf €75,- en in België vanaf €150,-

24-uurs levering

24-uurs-verzending

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen geleverd in NL & BE

(Leeg)
Login

Eco kunststof glas - 50 cl

Goedkoop, stevig, duurzaam. Wat wil je nog meer? Prachtig te bedrukken kunststof glazen!

Beschrijving

Duurzaamheid staat in iedere branche en in iedere onderneming hoog op de prioriteitenlijst. In het land van horeca, evenementen en festivals is dat niet anders. Het streven om naar ecologisch verantwoorde alternatieven te zoeken wordt merkbaar groter en groter. De Horeca Bazaar probeert daar uiteraard in te faciliteren waar het kan. Zo vormen de goedkope Polycarbonaat glazen en de Polycarbonaat luxe lijn herbruikbare alternatieven voor het wegwerp plastic. Voor grootschalige evenementen kan dit echter een dure oplossing vormen. Daarom inttroduceren wij ECOCUPS!

Goedkope kunststof glazen met de inhoud van 50cl!


Zoals gezegd is de groei in Polycarbonaat glazen enorm de laatste jaren. Echter zijn er ook andere mogelijkheden om de plastic wegwerp bekers in de ban te doen. Deze Polystyreen kunststof glazen zijn een goedkoper alternatief op Polycarbonaat glazen en hebben dezelfde voordelen; herbruikbaar en duurzaam, alleen dan een stukje goedkoper.
En waarom wij siekem echt enthousiast worden van deze kunststof ECOCUPS? Ze zijn (werkelijk waar) prachtig te bedrukken!

Bedrukte kunststof glazen voor het ultieme wauw-effect!


Duurzaam, herbruikbaar en goedkoop zijn natuurlijk goede kenmerken wanneer we opzoek zijn naar kunststof glazen voor onze horecagelegenheid, festival of event. Waar wij echter nog meer enthousiast van worden is het feit dat deze kunststof glazen allround en full color te bedrukken zijn. Het gehele glas is bedrukt met uw logo, slogan of andere marketinguiting. Ook het bedrukken kan al vanaf een enorm lage prijs en is al in kleine aantallen te realiseren.

Vraag meteen een offerte op voor uw eigen, unieke bedrukte kunststof glazen!

Details

Dit kunststof glas heeft de volgende kenmerken:

- Gemaakt van Polypropyleen
- Al te bedrukken vanaf 270 stuks
- Heeft een schenkmaat van 50cl
- Heeft volstrijk inhoud van 56cl
- Diameter boven: 82cm
- Diameter onder: 61cm
- Deze kunststof glazen zitten per 270 stuks in een omdoos
- Makkelijk stapelbaar

Levertijd

Op voorraad: Voor 16:00 besteld? Volgende werkdag in huis (Nederland & België)

Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.