Eco kunststof glas - 35 cl

Help mee met het verduurzamen van de horeca! Kunststof glazen capaciteit: net. 35cl max. 40cl

Kunststof glazen polypropyleen Polypropyleen kunststof glazen bedrukking kunststof beker Goedkope bedrukte eco cups kopen
Duurzaamheid is de laatste jaren een groeiend onderwerp van gesprek. In alle lagen en in alle branches wordt gekeken hoe producten en diensten duurzamer ingezet kunnen worden. Zo ook in de wereld van horeca en evenementen. Het wegwerp plastic gaat massaal in de ban. Wat is het beste alternatief zodat het ook betaalbaar blijft? Natuurlijk zijn er ook de luxe polycarbonaat glazen. In de Polycarbonaat glazen zit enorme potentie en ook het uiterlijk van deze glazen wordt steeds mooier. Er is echter ook een goedkoper alternatief; de ECOCUPS.

Polypropyleen kunststof glazen; waarom is dit de duurzame oplossing voor horeca en evenementen?


Zoals beschreven is er in iedere branche de uitdaging om de branche duurzamer te maken. In het land van horeca, festivals en evenementen is dat niet anders. Het wegwerp plastic gaat massaal in de ban. Er dient dus een betaalbaar en duurzaam alternatief te zijn voor de wegwerp bekers. Met deze ECOCUPS hebben we dat alternatief definitief gevonden! Herbruikbaar, Duurzaam en betaalbaar! Wij merken dat onze Polycarbonaat glazen en deze kunststof glazen de laatste jaren enorm in de lift zitten.
Maar buiten deze praktische voordelen van deze kunststof glazen, hebben de ECOCUPS nog een USP waardoor ze enorm populair zijn onder horeca, festivals en evenementen; ze zijn allround en full color te bedrukken tegen een erg lage prijs. Wij liegen niet als we zeggen dat we zelden zo enthousiast zijn geworden van een nieuw product!

Allround en full color bedrukken van ECOCUPS; WAUWWW!


Zoals hierboven beschreven zijn deze Polystyreen kunststof glazen zeer praktisch voor gebruik; herbruikbaar, duurzaam en zeer betaalbaar. Het lijkt daarmee dus het perfecte alternatief wanneer je grootschalig glazen in wil kopen en Polycarbonaat dan net wat te duur is. Maar om je definitief over de streep te trekken voegen we naast bovenstaande voordelen nog een extra (en waarschijnlijk beslissend) argument op; deze kunststof glazen zijn waanzinnig mooi te bedrukken! Uw opdruk kan allround over de gehele zijde van de ECOCUPS full color bedrukt worden. Dus naast de praktische en economische waarde van de ECOCUPS, kunnen ze ook nog een marketingwaarde hebben voor uw event!

Vraag direct een offerte op voor uw eigen bedrukte kunststof glazen!