Gratis verzending

gratis-verzending

Binnen Nederland vanaf €75,- en in België vanaf €150,-

24-uurs levering

24-uurs-verzending

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen geleverd in NL & BE

(Leeg)
Login

Eco kunststof glas - 25 cl

Herbruikbare kunststof glazen voor evenementen! Allround te bedrukken!

Beschrijving

Duurzaamheid wordt overduidelijk een steeds belangrijker begrip in onze maatschappij. In iedere branche en op ieder niveau is men doordrongen van het feit dat er initiatieven nodig zijn om onze wereld een stukje duurzamer te maken. Ook in horeca, festivals en evenementen zien we een duidelijke ommekeer. Het wegwerp plastic gaat massaal in de ban, duurzame-, herbruikbare glazen en alternatieven komen daarvoor in de plaats. Wij stellen u graag voor aan de ECOCUPS. We kunnen wel zeggen dat deze ECOCUPS het duurzame alternatief is voor wegwerp plastic.

Kunststof glazen van Polypropyleen: DE duurzame oplossing voor horeca en evenementen!


Deze kunststof glazen, gemaakt van Polypropyleen, worden ook wel veelzeggend ECOCUPS genoemd. Deze ECOCUPS hebben alles wat kunststof glazen in deze tijd nodig heeft; herbruikbaar, duurzaam en goedkoop! Wij merken dat de verkoop van deze kunststof glazen de laatste jaren enorm is toegenomen. De grootste afnemers zijn horeca, festivals, evenementen en gemeenten. Vooral bij de laatste doelgroep zijn de ECOCUPS enorm populair, dat zijn toch de partijen die het goede voorbeeld moeten laten zien. Iets wat dus ook wel gebeurd.

De bedrukking van de ECOCUPS maakt dit product echt waanzinnig!


Duurzaamheid, herbruikbaar en goedkoop, dat zijn de voordelen van deze kunststof glazen die we hierboven genoemd hebben. En dat is natuurlijk helemaal super. Wat dit product echter naar the next level brengt, is de manier waarop deze kunststof glazen (tegen enorm lage prijzen) allround en full color te bedrukken is. Veel festivals kunnen deze kunststof glazen dan ook inzetten als promotie- of marketing middel. De ECOCUPS zijn al vanaf 500 stuks te bedrukken. De allround full color drukmogelijkheden van deze kunststof glazen zorgt ervoor dat het alternatief voor wegwerp plastic definitief is gevonden!

Vraag snel een offerte aan voor uw unieke, bedrukte ECOCUPS!

Details

Dit kunststof glas heeft de volgende kenmerken:

- Gemaakt van Polypropyleen
- Al te bedrukken vanaf 500 stuks
- Heeft een schenkmaat van 25cl
- Heeft volstrijk inhoud van 33cl
- Diameter boven: 73cm
- Diameter onder: 53cm
- Deze kunststof glazen zitten per 500 stuks in een omdoos
- Makkelijk stapelbaar

Levertijd

Op voorraad: Voor 16:00 besteld? Volgende werkdag in huis (Nederland & België)

Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.