Eco kunststof glas - 20 cl

Het kunststof glas met een netto capaciteit van 20 cl en een maximum van 28 cl. Prachtig te bedrukken!

Kunststof glazen bedrukte Bedrukte kunststof glazen bedrukking kunststof beker Goedkope bedrukte eco cups kopen
Het is een populair onderwerp van gesprek, niet alleen in onze branche maar in onze hele maatschappij. Duurzaamheid is het woord waar het om draait. Het besef dat we het echt met z'n allen moeten doen is steeds groter en dat merken we duidelijk om ons heen. Het wegwerp plastic gaat eruit, maar wat zijn de alternatieven? Deze kunststof glazen van Polypropyleen blijken de oplossing voor horeca, evenementen en gemeentes. Wij stellen deze variant erg graag voor aan u!

Duurzame, herbruikbare kunststof bekers voor horeca, evenementen en festivals!


Waar het wegwerp plastic massaal in de ban gaat, daar komen nieuwe, duurzame, alternatieven voor terug. Het meest populaire alternatief voor wegwerp plastic zijn deze (enigszins buigbare) kunststof glazen, gemaakt van Polypropyleen. De lage kosten voor deze glazen in combinatie met het feit dat de glazen herbruikbaar zijn voor volgende events, maakt deze glazen niet alleen interessant op het gebied van duurzaamheid, ook economisch zijn ze zeer interessant!

WAUW! Deze kunststof glazen zijn allround en allover te bedrukken tegen lage prijzen. Een waanzinnig effect!


Natuurlijk hebben deze kunststof glazen een aantal fijne kenmerken; haast onbreekbaar, goedkoop, herbruikbaar en duurzaam. Maar ook marketing technisch zijn deze glazen helemaal top! Deze kunststof glazen zijn allround, full color te bedrukken tegen enorm lage prijzen! Dat is de reden dat festivals en gemeentes massaal overstappen op deze nieuwe ECOCUPS. Deze kunststof glazen zien er, vooral bedrukt, waanzinnig uit.

Vraag direct een offerte aan om de ECOCUPS te voorzien van uw logo!