Bedrukte kunststof ecocup

Laat je eco kunststof cups personaliseren door er je eigen logo op te laten bedrukken

Goedkope bedrukte eco cups kopen Eco cups personaliseren Bedrukte kunststof glazen kopen Eco cups met bedrukking kopen
Ecocups zijn super goede milieu vriendelijke bekers aangezien je ze meerdere keren gebruikt en ze zijn ook nog eens super mooi, want je kan er dus je eigen logo of design op laten bedrukken. We hebben ook nog polycarbonaat glazen die je kan laten bedrukken, deze glazen zijn onbreekbaar. We hebben zeer veel verschillende glazen zodat er voor iedereen wel een mooi soort glas tussen zit.

Personaliseer je evenementen


Het is steeds belangrijker om je op een bepaalde manier te onderscheiden van de rest/concurrenten. Doet dit door je glazen te laten bedrukken, kies een glas naar keuze en personaliseer hem. Zo creëer je een fijne en zeer eigen sfeer bij je evenementen. Je maakt iets herkenbaars voor de gasten.

Voordelen van bestellen bij De Horeca Bazaar


Klanten zijn zeer tevreden over ons, daarom krijgen we ook een 9,2 als beoordeling op Kiyoh. We garanderen je van de laagste prijs garantie van de Benelux, we zorgen voor snelle leveringen en we zijn zeer klantvriendelijk. En we hebben een zeer uitgebreid assortiment zodat er ook voor jou evenement een geschikt product tussen zit. Kijk anders eens bij onze feest artikelen & partygadgets.

Hoe lever je de bestanden aan voor de bedrukte kunststof cups?


Via info@dehorecabazaar.nl kan je een offerte opvragen voor de verschillende ecocups glazen met bedrukking. Je wordt dan z.s.m. voorzien van een duidelijke offerte voor het aantal glazen dat wenselijk is en met de wenselijke bedrukking. Hoe minder kleuren je ontwerp bevat, hoe goedkoper de bedrukte kunststof glazen!

Het ontwerp mag als volgt aangeleverd worden:
- PDF, AI of EPS
- Vector bestand met lijnen, zonder pixels
- Hoogst mogelijke kwaliteit
- PMS kleur indien aanwezig erbij vermelden
- Lettercontouren in het bestand