Gratis verzending

gratis-verzending

Binnen Nederland vanaf €75,- en in België vanaf €150,-

24-uurs levering

24-uurs-verzending

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen geleverd in NL & BE

(Leeg)
Login

Shotglaasjes & plastic bekers › Herbruikbare kunststof glazen - Ecocups

5 resultaten
Standaard
Prijs
Kleur
Reset filter

Herbruikbare kunststof glazen - Ecocups polypropyleen

Polypropyleen is een soort kunststof dat een wijde toepassing kent. Het is stevig, duurzaam en bestand tegen bacteriegroei. Deze eigenschappen maakt dat het materiaal uitstekend geschikt is als duurzame kunststof glazen. De horeca stapt laatste tijd steeds vaker over op deze mooie kunststof glazen, maar hoe komt dit? Dit komt omdat de wereld aan het verduurzamen is. En ook de horeca moet hier in meegaan natuurlijk. Naast dat de kunststof glazen vele malen duurzamer zijn dan wegwerp bekers, ben je op lange termijn ook nog is goedkoper uit. De kunststof glazen zijn namelijk gewoon geschikt om in de vaatwasser af te wassen en dus vele malen te gebruiken.

De polypropyleen kunststof glazen in gebruik

Nu zou je misschien nog je twijfels hebben bij kunststof glazen gemaakt van polypropyleen, maar dat is nergens voor nodig! En dit is waarom: De kunststof glazen zijn, zoals al eerder genoemd, meerdere malen te gebruiken. Ook zijn deze kunststof glazen, vergeleken met vele andere varianten, veel goedkoper! De kunststof glazen zullen ook niet zo snel kapot gaan, dit komt omdat polypropyleen een zeer flexibel, maar stevig materiaal is. Het geeft dus goed mee waardoor de kunststof glazen niet zo snel zullen breken.

Kunststof glazen op je evenement


Je ziet ze steeds vaker voorbij komen. Vroeger toen na het evenement een bulldozer moest komen om alle wegwerp plastic bekers van de grond af te komen halen, is nu steeds vaker verleden tijd. Zo heb je veel evenementen waar ze kunststof glazen met borg aan gasten aanbieden. Je betaald een x bedrag voor je glas, en wanneer je hem aan het einde van de avond weer in komt leveren, krijg je dit bedrag weer terug. Een ideaal systeem! Je gasten doen het opruimwerk voor je, en je krijgt je kunststof glazen weer terug om her te gebruiken!

Kunststof glazen bij De Horeca Bazaar

Als het aankomt op het kopen van kunststof glazen heb je meerdere keuzes. Zo heb je bij ons alleen al drie verschillende soorten. Deze polypropyleen glazen, polycarbonaat luxe glazen en de polycarbonaat economy lijn. Al deze soorten kunststof glazen hebben zo hun eigen eigenschappen en voordelen. Wat wel bij alle kunststof glazen het zelfde is, is de beste prijsgarantie! Bij De Horeca Bazaar heb je op al onze kunststof glazen, maar ook op alle andere feestartikelen, de goedkoopste prijs!
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.