Lange rietjes neon - 50 cm

Goedkope lange rietjes van 50 cm! Voor 16:00 uur besteld, is morgen in huis

Lange rietjes neon - 50 cm lange rietjes 50 cm
Je zit heerlijk op het terras met een lekker warm zonnetje en een goed zoete cocktail op je tafeltje. Je maakt een foto van je uitzicht van je terras en je drankje, ziet er natuurlijk hartstikke leuk uit! Maar als horeca ondernemer wil je je klanten altijd nog een beetje extra bieden dan dat ze verwachten! Daarom is het leuk als je in je cocktails lange rietjes van 50 cm doet! Met al die gekleurde lange rietjes op je terras geeft dit een erg mooi zicht! De lange rietjes geven net weer een beetje meer sfeer aan je terras. Net zoals de ijsfontein prof. 30 sec aan uw bottle service doen!

Lange rietjes van 50 cm in verschillende neon kleuren

De lange rietjes van 50 cm komen in vier verschillende kleuren in een verpakking van 100. Een afwisseling van kleuren is altijd net wat feestelijker dan één kleur! Dit geeft weer net wat meer sfeer. De vier kleuren van de lange rietjes zijn: fuchsia roze, baby roze, neon groen en turquoise. De lange rietjes zijn voor elke gelegenheid te gebruiken, van kinderfeestjes naar het terras en van kroegen naar tuinfeesten. Als ondernemer wil je natuurlijk niet dat de feestganger over ene vloer van glas lopen aan het einde van deze avond, of dat uw terras vol ligt. Gelukkig bieden wij ook kunststof tulpglazen van 28cl aan. Deze toppers kunnen tegen een stootje en zijn zo ook een stuk veiliger en voordeliger!

Lange rietjes van 50 cm kopen bij De Horeca Bazaar!

Bij De Horeca Bazaar bieden wij je altijd de laagste prijs in Nederland aan! Ook bij onze lange rietjes van 50 cm! Dit betekend dus dat je ze nergens anders goedkoper zou tegenkomen. Kom je deze toch ergens anders tegen voor een lagere prijs? Dan passen wij direct de prijs aan en krijg je het verschil terug! De Horeca Bazaar heeft altijd alles op voorraad liggen en dat betekend dat we snel kunnen leveren! Zó snel zelfs, dat wanneer je vóór 16:00 besteld, de lange rietjes morgen al in huis hebt!