Buigrietjes zwart

Zwarte rietjes met buigkopje kopen voor de laagste prijs van Nederland!

zwarte rietjes bestellen zwarte drinkrietjes zwart rietje bestellen
Wij bieden de producten aan die u absoluut nodig heeft in uw horecagelegenheid of op uw evenement. Zo zijn disposables uiteraard onmisbaar voor veel festiviteiten. Wij bieden dan ook een breed assortiment disposables aan; van american red cups tot plastic bierbekers en van wegwerp plastic shotglaasjes 2cl tot plastic champagneglazen. Vanaf heden bieden we ook een breed assortiment rietjes aan, uiteraard ook tegen de allerlaagste prijs van Nederland!

Rietjes met handige buigkop!

Deze mooie zwarte rietjes hebben een lengte van 21cm en een diameter van 5mm. Door het handige buigkopje is drinken door dit rietjes voor iedereen erg gemakkelijk. Deze rietjes worden vooral erg veel gebruikt in horecagelegenheden of op festiviteiten. Onze gekleurde rietjes worden vaak ingekocht voor kinderfeestjes ed, waar deze zwarte rietjes vaker gekocht worden door clubeigenaren of horecagelegenheden. Combineer deze buigrietjes samen met cocktails en geef uw gasten een topavond, al helemaal na het uitdelen van onze rode foam sticks.

Zwarte rietjes tegen de allerlaagste prijs!

De Horeca Bazaar biedt niet alleen de leukste feestartikelen en het breedste assortiment disposables aan, wij bieden het ook nog eens aan tegen de allerlaagste prijs van Nederland! Wij kunnen deze laagste prijs garanderen vanwege het feit dat wij onze feestartikelen en disposables, en dus ook deze rietjes, ontzettend grootschalig inkopen. Dat doen we direct bij de producent waardoor we voorbij gaan aan de tussenhandelaar. Op deze manier creëren we extra marge die we vervolgens weer terug kunnen geven aan onze klanten; aan u dus! Een bijkomend voordeel van het grootschalig importeren van deze rietjes is dat we altijd uit voorraad kunnen leveren en zo onze 24-uurs service kunnen garanderen. Vandaag uw rietjes voor 16:00 uur online kopen = de volgende werkdag al bij u in huis!
Ook iets voor jou?